Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Ν. Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού: Επίσκεψη και παράδοση φρούτων στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

28/10/2016 - 17:30

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού, αποτελούμενη από την Δημοτική Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νάντια Σουμπασάκη και τα μέλη Αυλωνίτη Σπύρο, Κουτσοθεόδωρο Δημήτρη και Σαβρανάκη Γιώργο επισκέφθηκε για τρίτη κατά σειρά φορά και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα φρούτων στο Μαρούσι στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα «Κέντρο για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση».

Τα φρούτα παραδόθηκαν στους κ.κ. Μουτζάλα Ιωάννα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Παραδείση Γιώργο, μάγειρα, Τριανταφύλλου Μαρία, βοηθό μάγειρα, Βαρίκο Κώστα, εργοθεραπευτή, υπεύθυνο ξυλουργείου και Δημουλά Στέλλα, κοινωνική λειτουργό.

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα έχει εργαστήρια (ζωγραφικής, αγγειοπλαστικής, ξυλουργικής, κηπευτικής, κηροπλαστικής κλπ) για την κατάρτιση των παιδιών και έχει ανάγκη από την βοήθεια και τη στήριξη όλων μας.