Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου: Εκδήλωση για τα 5 χρόνια λειτουργίας

22/06/2018 - 14:30

Στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης προς τις οικογένειες και τα παιδιά των Κούρδων προσφύγων στο Λαύριο «Κάθε παιδί και δικό μας», το αυτοδιαχειριζόμενο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου πραγματοποίησε εκδήλωση, στην οποία συγκεντρωσε είδη και τρόφιμα γιορτάζοντας μαζί τα 5 χρόνια λειτουργίας του, την Τετάρτη 13 Ιουνίου. 

Στην εκδήλωση έγινε εκτενής ενημέρωση στους εθελοντές του ιατρείου μας  για την κατάσταση των προσφύγων στο Λαύριο και το σκοπό της καμπάνιας από τον Παρασκευά Ποθητό από την "Αλληλεγγύη για Όλους".

Τα είδη και τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε μαζί με φάρμακα θα τα παραδώσουμε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, Δανουκάρα 1, στο Λαύριο, συμμετέχοντας στη «Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου» από τις 7μμ έως τις 10μμ.

Η γιορτή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης «Κάθε παιδί και δικό μας» που ολοκληρώθηκε στις 15/6/2018 και την οποία συνδιοργάνωσαν η «Αλληλεγγύη για Όλους», ο ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», το portokaliradio.gr και το Συντονιστικό Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής, με τη συμμετοχή δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.

Φωτογραφίες: