«Κάθε παιδί και δικό μας»: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των ειδών στις 15/6

18/06/2018 - 16:15

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια στήριξης προς τις οικογένειες και τα παιδιά των Κούρδων προσφύγων που ζουν στο Λαύριο, με τίτλο «Κάθε παιδί και δικό μας», την οποία συνδιοργάνωσαν η «Αλληλεγγύη για Όλους», ο ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», το portokaliradio.gr και το Συντονιστικό Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής, με τη συμμετοχή δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί από τις 7μμ έως τις 10μμ, εντός του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Λαύριο, (Δανουκάρα 1), η «Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου». Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε ζωντανή κούρδικη μουσική από συγκρότημα προσφύγων και όχι μόνο, ενώ παράλληλα, θα γίνει η παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, σε 15 και πλέον σημεία, σε όλη την Αττική.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

*** Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλληλεγγύης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά γενικής χρήσης και απορρυπαντικά προς στήριξη των προσφύγων.