Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Κιλκίς - Αθανάσιος Τηλιακός

Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Παρουσιαση της δομης

Ιδιαίτερα στις σημερινές συγκυρίες, είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Έτσι, το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο έρχεται να δώσει ‘χείρα βοηθείας’ στους συνανθρώπους μας και να αποδείξει πως μέσα στη ζούγκλα της καθημερινότητας, εμείς και θέλουμε και μπορούμε να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Απευθύνεται σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, άπορους, ανασφάλιστους, διερχόμενους μετανάστες προσωρινά χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, κρατούμενους και σε όσους πληρούν τα κριτήρια του κανονισμού λειτουργίας του Κ.Ι.Φ, οι οποίοι και θα παραλάβουν τη σχετική κάρτα από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς.


Το εγχείρημα του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου στηρίζεται ουσιαστικά στον εθελοντισμό όλων μας! Εκτός από την εθελοντική συμμετοχή ιατρών, φαρμακοποιών και στελεχών της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, η λειτουργία του Κ.Ι.Φ έχει ανάγκη και της δικής σας εθελοντικής προσφοράς. ‘Εθελοντής’ είναι ο ενεργός εκείνος πολίτης που προσφέρει ανιδιοτελώς τον ελεύθερο του χρόνο ή τη γνώση του για χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (2)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σπάρτης 13, Κιλκίς
Δήμος Κιλκίς
Τηλ: 
2341-025 817,2341-022 114
Υλικά