57ο ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ | Κυριακή 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 | 9:00-13:30

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2019 - 09:00 ως 13:30

Η πρώτη Κυριακή είναι για την αλληλεγγύη!

57ο ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ | Κυριακή 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 |  9:00-13:30
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ | ΠΕΝΤΕΛΗΣ 90 & ΑΧΑΪΑΣ

Την Κυριακή επιστρέφουμε και θα είμαστε μαζί στο εξής την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα! Επιστρέφουμε λοιπόν ανανεωμένοι, με ακόμη περισσότερο κέφι και πολλά υπέροχα προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές από τους αγαπημένους σας παραγωγούς.

ΤΙ ΝΕΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΕΖΟΝ;

Εκτός από το ότι Μαζί να τα Φάμε θα γίνεται σταθερά την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα για να μην το ξεχνάτε ποτέ, για πρώτη φορά θα μπορείτε πλέον να κάνετε ελεύθερα τις αγορές σας χωρίς παραγγελία από τις 9:00 το πρωί που θα ξεκινούν οι διανομές μας. Επίσης, καταφέραμε αυτή τη φορά να πετύχουμε μειωμένες τιμές σε μερικά από τα πιο αγαπημένα σας είδη (πατάτες Spunta Τριπόλεως, κουλουράκια και κεράσματα της Αμαλίας, γευστικά φιστίκια αράπικα ψημένα και αγαπημένοι χαλβάδες Κάτσιαρη), ενώ οι παραγωγοί μας υποσχέθηκαν να έχουν και προσφορές - έκπληξη για όσους κάνουν μεγάλες αγορές.

Όπως πάντα, οι εθελοντές θα σας περιμένουμε κοντά στην είσοδο με καλή διάθεση, κεράσματα και μουσική για να σας καλωσορίσουμε. Εκεί θα είναι το καλάθι αλληλεγγύης που γεμίζετε με τις προσφορές σας, ενώ εγκαινιάζουμε και την ανταλλαγή βιβλίων που "Μαζί θα Διαβάσουμε"! ΓΙ' αυτό όσοι έχετε βιβλία που θέλετε να ανταλλάξετε ή να προσφέρετε, μπορείτε να τα αφήσετε στη γραμματεία. Αν θέλετε κάποιο από τα βιβλία που θα αφήσουν συμπολίτες μας, μπορείτε να προσφέρετε είτε κάποιο βιβλίο δικό σας είτε κάποιο τρόφιμο για το καλάθι της αλληλεγγύης. 

8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Μπαίνουμε πια στον όγδοο χρόνο λειτουργίας αυτής της εθελοντικής πρωτοβουλίας αλλά αξίζει να επαναλάβουμε συνοπτικά τι ακριβώς κάνουμε:

Μέσα από αυτές τις διανομές που στηρίζουν κυρίως μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων, φέρνουμε στους πολίτες του Χαλανδρίου αγνά, ποιοτικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές και, το σημαντικότερο, γεμίζουμε το καλάθι της αλληλεγγύης. Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται στο καλάθι αλληλεγγύης κάθε διανομής, μοιράζονται σε μεγάλες τσάντες με τρόφιμα που διανέμονται σε πάνω από 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη. Είναι μια μικρή προσφορά που όμως έχει μεγάλη αξία για άνεργους, ηλικιωμένους, άπορους και συμπολίτες μας κάθε ηλικίας που χρειάζονται λίγη στήριξη.

Εσείς είστε πίσω από αυτές τις τσάντες αυτά τα 8 χρόνια και σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε αυτήν την πρωτοβουλία εθελοντών, τουλάχιστον για όσο καιρό υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που χρειάζονται υποστήριξη και αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές τους.

Δείτε λοιπόν τον τιμοκατάλογο που κυκλοφόρησε για να κάνετε τον προγραμματισμό σας, και σας περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά την Κυριακή!

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε

215 5303429, 210 6851450

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Δήμος Χαλανδρίου
Επισυναπτομενα Αρχεια: