Διήμερο Δράσεων Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας (7-8/7)

Το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας διοργανώνει διήμερο δράσεων στις 7 και 8 Ιουλίου, 2018. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον κήπο της "Μεσοποταμίας", Πλάτωνος 13, Μοσχάτο, εκτός από τη θεατρική παράσταση "Το παραμύθι των πειρασμών", που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κων/πόλεως & Σολωμού, Μοσχάτο). 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 7/7

19.00 Θεατρική Παράσταση: "Το παραμύθι των πειρασμών" 
από το θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου και του Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας. 

"Μια παρωδία ενός σκοτεινού παραμυθιού, μια ξεκαρδιστική ιστορία αγάπης αληθινής & μια επική ιστορία ανδρείας. Μια ανατρεπτική μεσαιωνική σάτιρα που εμπεριέχει το στοιχείο του φανταστικού με αριστοτεχνικό τρόπο. Μια παράσταση που εσκεμμένα δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της και απλά… τα έχει όλα.. εκλεκτό ιππότη για ήρωα έχει. Νέα & όμορφη ηρωίδα για αγαπητικιά έχει. Σφετερισμό του θρόνου έχει. Κακιά βασίλισσα έχει. Αέναη διαμάχη μεταξύ του καλού και του κακού έχει.. Δράκους, Ζόμπι & white walkers δεν έχει, λυπούμεθα. Αν θέτε τέτοια ,να πάτε αλλού."

Παίζουν

Δημήτρης Δημητρίου, Χριστίνα Γονατά, Κρύστα Κουσουρή, Όλγα Ζευκιλή, Δημήτρης Ρούσσης, Ευαγγελία Μπλατσούκα, Βασίλης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Φράγκος, Ελεάνα Δημητρίου

Ενδυματολογική επιμέλεια -Εμμανουέλλα Σφυρόερα ( Μηχανικός – Κλωστοϋφαντουργός) για την σχεδίαση & Τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και παραγωγής για την χορηγία των κοστουμιών της παράστασης

Μουσική επιμέλεια -Κωνσταντίνος Φράγκος

Μουσική επεξεργασία -Αλέξανδρος Βούλγαρης 

Αφίσα & πρόγραμμα παράστασης -Αντιγόνη Παναγιωτίδου & Ηλέκτρα Καπέλου

Κείμενο και Σκηνοθεσία -Κωνσταντίνος Φράγκος

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/199551780764456/

21.30 Ρεμπέτικο γλέντι

με τη Χρυσάνθη Βασιλείου (μπουζούκι) και Ελλίνα Γερακίτη (κιθάρα) και συλλογική κουζίνα 

*κερνάμε το κρασί

Κυριακή 8/7 

21.00 Stand Up Comedy ύ
από το Comedy Lab

από τις 22.00 μουσικές καλοκαιρινής ραστώνης και early drinks στον κήπο 
on decks: Ulallum

* Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πλάτωνος 13, Μοσχάτο