Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από την Αλληλεγγύη Πειραιά

Η Αλληλεγγύη Πειραιά σας προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνει με δύο δράσεις: το Χριστουγεννιάτικο bazaar και την ''Τιμή του Καταναλωτή''!

Θα συμμετέχουν αλληλέγγυοι χειροτέχνες και δημιουργοί εικαστικών θεμάτων, με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και γλυκίσματα, διακοσμητικά είδη, κεριά, κόσμημα, κ.α. που μπορούν να καλύψουν την όποια ζήτηση για τα γιορτινά μας δώρα. 

Παράλληλα, την Κυριακή οι παραγωγοί και Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ Καταναλωτή θα διαθέσουν τα προϊόντα τους με κριτήρια την ποιότητα και την εξαιρετική τιμή για όλους. Ο στόχος των δράσεων είναι η οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας, οι οποίες αποσκοπούν στη στήριξη των αδύναμων - ευπαθών ομάδων της πόλης μας, καθώς και στην υποστήριξη και προώθηση μικρών ελλήνων παραγωγών. 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν παραβρεθείτε σε μια εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα καλύτερο νέο έτος!

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στην Πλατεία Αλληλεγγύης, από την Αλληλεγγύη Πειραιά, στις 9 και 10 /12 (34ου Συντάγματος Πεζικού) και στις 15, 16 και 17/12 στον πεζόδρομο (Καραϊσκου και Σωτήρος). Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, γλυκίσματα, διακοσμητικά είδη, κεριά, κοσμήματα, και άλλες προτάσεις για τα γιορτινά μας δώρα!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

34ου Συντάγματος Πεζικού, Πειραιάς