Ένας χρόνο λειτουργιάς του Συν.Ζω

15/10/2014 - 14:45

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ.ΖΩ 

Ο Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ζωγράφου, γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας και δράσης του στην περιοχή των Ιλισίων.  Καλούμε όλους και όλες την Παρασκευή 17 Οκτώβρη στις 21.00 στο Ρυθμό (Γ. Παπανδρέου κ Μ. Αλεξάνδρου Ζωγράφου-χάρτης) σε μια μουσική βραδιά με τη φιλική συμμετοχή της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Ηρώς.

Ο Συνεταιρισμός αποτελεί μια ένωση ελεύθερα συνεταιριζόμενων καταναλωτών που ήδη απαριθμεί περίπου 250 μέλη και συνεχίζει να αυξάνεται. Η ιδέα ξεκίνησε ως απάντηση στην ανάγκη για άμεση πρόσβαση στους παραγωγούς (χωρίς μεσάζοντες) και στα αληθινά ποιοτικά προϊόντα, αναπτύσσοντας σταθερή συνεργατική σχέση. Εδώ το ιστορικό.

Ο Συνεταιρισμός είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικά τρόφιμα από όσπρια, χειροποίητα ζυμαρικά, λάδι μέλι, μέχρι γαλακτοκομικά και γλυκίσματα (εδώ ο τιμοκατάλογος κι εδώ μια σύγκριση τιμών βασικών προϊόντων) . Πολλά από τα προϊόντα προέρχονται από Γυναικείους και άλλους τοπικούς συνεταιρισμούς, ενώ δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις προϊόντων που παράγονται από νεοσυσταθείσες ατομικές επιχειρήσεις ανθρώπων που προσπαθούν έτσι να απαντήσουν στην ανεργία και τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν. Τα προϊόντα διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας.

Παράλληλα, ο συνεταιρισμός ως δομή αλληλοβοήθειας και αυτοοργάνωσης προσφέρει μαθήματα Αγγλικών, Ισπανικών, Haltha Yoga, Yoga γέλιου και παραδοσιακών χωρών. Περισσότερα εδώ.

Οι προσκλήσεις για την εκδήλωση κοστίζουν 5 ευρώ, με ποτό και μεζέ. Επισυνάπτεται σχετικό υλικό της εκδήλωσης, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τον Συνεταρισμό Ζωγράφου.

Φωτογραφίες: