Ενημερώσεις από το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής

11/11/2014 - 17:00

Το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης καλεί όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν και να βοηθήσουν στο διαγωνισμό διηγήματος με θέμα την Αλληλεγγύη να παρευρεθούν την Πέμπτη 13/11 και ώρα 20.00 στα γραφεία του καταναλωτικού μη κερδοσκοπικού συνεταιρισμού "ΠΑΝΔΩΡΑ" Αγίου Ιωάννου 24Γ Αγία Παρασκευή.


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Δίκτυο Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής, θέλοντας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός Δικτύου πολιτισμού, χωρίς τη διαμεσολάβηση του χρήματος, χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας χώρους συνάντησης της γειτονιάς, ξεκινά μαθήματα παραδοσιακών χορών και εκμάθησης κιθάρας, λαούτο και μαντολίνο για μικρούς και μεγάλους, τις Κυριακές τα απογεύματα, σε χώρο σχολείου της Πόλης μας που θα ανακοινωθεί σύντομα. Για την καλύτερη οργάνωση αυτών των δράσεων, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Το κόστος της συμμετοχής δεν είναι οικονομικό, ωστόσο όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλαμβάνουν δράσεις αλληλεγγύης, που θα αποφασίζουν οι ίδιοι, πάντα στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου.

Επίσης, όσοι μουσικοί ενδιαφέρονται για τη δημιουργία αυτοδιαχειριζόμενου «Σχολείου Μουσικής », παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες: diktioagpar@hotmail.com

Μιχάλης Ζεάκης          :  6947196699

Δημήτρης Κολ.ώνιας   :  6937147527                            

Τζένη Θεοφανοπούλου:  6945606832

Βίντεο: 

Διαγωνισμός διηγήματος με θέμα την Αλληλεγγύη

Φωτογραφίες: