Εργαστήριο "Μακραμέ" για κρεμαστές γλάστρες

05/04/2016 - 16:15

Πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει, πλεκτές κρεμαστές γλάστρες, με περίτεχνους κόμπους και πλέξεις; Αφού λοιπόν σε προηγούμενα εργαστήρια "παίξαμε με το νήμα, πλέκοντας τον Μάρτη", αλλα και φυτέψαμε τους πρώτους ανοιξιάτικους σπόρους μας, καιρός λοιπόν να καλώσορίσουμε την Άνοιξη δημιουργώντας την Πρώτη Ανοιξιάτικη περίτεχνη, πλεκτή γλάστρα μας.

Η τεχνική του Μακραμέ μπορεί να δημιουργήσει μικρά αριστουργήματα, αρκεί να μάθουμε κάποιες βασικές πλέξεις... Kαι μετά να αφήσουμε την φαντασία μας να δουλέψει...

Συνεχίζουμε ετσι τα εργαστήρια δημιουργικής ανακύκλωσης και οικοτεχνίας για μικρους και μεγάλους, οπότε και ψάξτε στις ντουλάπες σας, για παλιά νήματα ή σκοινιά, οσο γινεται πιο ανθεκτικά και σε διάφορα πάχη και φέρτε τα μαζί σας για να τα μεταμορφώσουμε... σε "κρεμαστούς κήπους".

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά απο 4 εως 104! Για πληροφορίες και συμμετοχές, καλέστε τώρα στο 2721022505. Ενναλακτικά δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ ή με mail στο farmafifa@gmail.com.