Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ διένειμαν παιδικά ρούχα και σχολικά είδη στο Κερατσίνι, τρόφιμα στο Πέραμα.

26/10/2014 - 13:45

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε καιρούς κρίσης, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε, η αντίσταση είναι μονόδρομος, η αυτοοργάνωση είναι το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση.
(«Αλληλεγγύη για όλους»)

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ αυτό το Σάββατο 18 Οκτώβρη, ξεπέρασαν τα σύνορα της γειτονιάς και του δήμου μας. Αποστολή αυτή τη φορά, ήταν να ενισχύσουμε τις δομές Αλληλεγγύης και εκτός του προαστίου μας, εκεί όπου υπάρχει έντονη και επείγουσα ανάγκη, στα δυτικά προάστια. 
Σε συνεννόηση με την Αλληλεγγύη για όλους ( «Solidarity For All»), οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ διένειμαν όσα οι συνδημότες και μη είχαν γενναίόδωρα συνεισφέρει για το κοινό καλό: Παιδικά ρούχα και σχολικά είδη στο Κερατσίνι, τρόφιμα στο Πέραμα, ένα χαμόγελο ελπίδας σε όλους.

Τα γραφεία των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Νέο Ψυχικό, ήδη από την εποχή των τελευταίων δημοτικών εκλογών έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους δημότες οι οποίοι μας απευθύνονται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι η μόνη παράταξη απ’ όσες έλαβαν μέρος στην τελευταία δημοτική αναμέτρηση που δεν έκλεισε τα γραφεία της μετά το πέρας των εκλογών, αλλά τα κράτησε ανοικτά στον δημότη που θέλει να μας επισκεφθεί, να ενημερωθεί ή να ζητήσει τη βοήθεια και συμβολή μας σε κάτι.

Ενημερωθείτε για την επόμενή μας δράση στο blog των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
http://epnpfp.wordpress.com/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Φωτογραφίες: