17 Δεκεμβρίου: Μια μέρα δράσεων του Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας

15/12/2022 - 09:00
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 13.30 το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας και ο Αθλητικός Όμιλος «Ελευθερία Μοσχάτου» συνδιοργανώνουν φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ ομάδων εφήβων του Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και μαθητών και μαθητριών του Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας, με σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ», στο Κλειστό Γήπεδο Μοσχάτου (Καποδιστρίου 2-4).
Ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού, υποστηρίζουμε την καλλιέργεια της αποδοχής και τη διασφάλιση δικαιοσύνης και αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης για όλες και όλους. [https://tinyurl.com/24w8wf7k]
Την ίδια μέρα από τις 17.00 το απόγευμα στο γιορτινό Σπίτι της Μεσοποταμίας (Πλάτωνος 13, Μοσχάτο) αγοράζουμε μεταχειρισμένα βιβλία, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια με ελεύθερη συνεισφορά από το Χριστουγεννιάτικο bazaar και στηρίζουμε το Καλάθι Αλληλεγγύης της Μεσοποταμίας.
Παράλληλα θα λειτουργεί μπουφές και μπαρ για χαλαρή κουβέντα.
Η Μεσοποταμία και οι δράσεις της στηρίζονται οικονομικά ΜΟΝΟ από τους φίλους της. Βοηθήστε είτε οικονομικά είτε με τρόφιμα μακράς διάρκειας κλπ για το Καλάθι Αλληλεγγύης της Μεσοποταμίας.