Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Αττικής

24/07/2018 - 21:15

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, καθημερινά 11πμ – 6μμ, στα γραφεία της, στην οδό Ακαδημίας 74 (7ος όροφος), στην Αθήνα.

Επίσης, είδη πρώτης ανάγκης συλλέγονται στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής, στην Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού. 

Λίστα με τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε:

Εμφιαλωμένα νερά, παιδικά γάλατα και γάλατα μακράς διάρκειας, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές και κονσέρβες.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους», σε μια προσπάθεια ν’ ανακουφίσει τον πόνο που άφησε στο πέρασμά της η ανείπωτη αυτή τραγωδία, κάνει έκκληση σε κάθε δομή κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά που επιθυμεί να συνεισφέρει έμπρακτα προς στήριξη των πυρόπληκτων, ν’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να πλαισιώσει αυτή την πρωτοβουλία. Να συνδράμει με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, να στηρίξει τους συμπολίτες μας και να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη σε όσους χρειάζονται βοήθεια σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τέλος, η «Αλληλεγγύη για Όλους», εκφράζει τα βαθειά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατοίκους της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μέσα από την αλληλεγγύη, μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα.