ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΙΚΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ

19/10/2020 - 12:30

Σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 η «Αλληλεγγύη για Όλους» παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στις δομές αλληλεγγύης Συνύπαρξη και ΠΙΚΠΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν: βρεφικά είδη, παιδικά παπούτσια και είδη προσωπικής υγιεινής.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τις αλληλέγγυες δομές τους αλληλέγγυους συμπολίτες μας, που μας στήριξαν έμπρακτα και σε είδη αλλά και οικονομικά καθώς και αλληλέγγυους  από το Βέλγιο το Λουξεμβούργο και τη Κύπρο για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Υπενθυμίζουμε, ότι αντιπροσωπεία της «Αλληλεγγύης για Όλους» και την «Αλληλεγγύη για Όλους» Λέσβου, μαζί με  την αντιδήμαρχο Χαλανδρίου Χριστούλη Έλενα είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της δομής του ΠΙΚΠΑ, κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης μας στο νησί, όπου ενημερωθήκαμε  για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται ειδικά με τους ευάλωτους πρόσφυγες, καθώς και για τα σχέδια της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για το κλείσιμο της δομής.

Θεωρούμε ότι η δραστηριότητα του ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα καθώς έχει επίδραση τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και ευάλωτο προσφυγικό πληθυσμό.

Υψώνουμε  τη φωνή μας με όσους και όσες αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο του ΠΙΚΠΑ.

Από πλευράς μας και από κοινού με την «Αλληλεγγύη για Όλους» Λέσβου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΚΠΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!