Διαδικτυακή Εκδήλωση «ΟΧΙ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΕΑΕΚ - ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΙ στο πλαίσιο της καμπάνιας Right2Cure - Πέμπτη 8/4 στις 7μμ

06/04/2021 - 16:45

Οι Παρατάξεις Ενωτική Αγωνιστική Εκκίνηση στην ΑΔΕΔΥ και ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΙ πραγματοποιούν διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 08 Απριλίου στις 19:00, στα πλαίσια της συμμετοχής τους και της υποστήριξης τους στην  Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών Όχι κέρδη από την πανδημία - Right2Cure.

Στην εκδήλωση θα παρέμβει η Αλληλεγγύη για Όλους, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των 200 ευρωπαϊκών οργανώσεων που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη Πρωτοβουλία.

Στόχος της Πρωτοβουλίας είναι  να  διασφαλίσει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πράξει όλα όσα δύναται για να καταστήσει τα εμβόλια και τις θεραπείες κατά της πανδημίας παγκόσμιο δημόσιο αγαθό, ελεύθερα προσβάσιμο στον καθένα, ώστε να υπερβούμε όλες τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στον έγκαιρο εμβολιασμό του πληθυσμού.

Εκφράζοντας την Στήριξη μας στην Πρωτοβουλία και στους στόχους της ετοιμάζουμε διαδικτυακή εκδήλωση κάλεσμα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καλώντας τους να  στηρίξουν με την ηλεκτρονική υπογραφή τους την πρωτοβουλία, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://noprofitonpandemic.eu/el/?fbclid=IwAR0ntxx7tVCxjFTWDOVX-gAUr2IybQlV_ACqlkUWmqyrj_P7BbOJ8JCXnTk

Link Εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/464925891295806/