Δράση Αλληλεγγύης για Όλους Σαλαμίνας

31/12/2020 - 13:00
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η "Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας" προχώρησε σε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 50 οικογένειες του Νησιού. Παράλληλα σε συνεργασία με αλληλέγγυους από την Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας παραδόθηκαν 12 Κούτες με ρουχισμό που πρόσφεραν συμπολίτες μας στα πλαίσια της καμπάνιας “καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πολέμου του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ)” τα οποία θα σταλούν στην Αρμενία.
 Η "Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας" αποτελεί μέλος του δικτύου της "Αλληλεγγύης για Όλους" μιας συλλογικότητας που από το 2012, επιδιώκει  να ενισχύσει τις αυτοοργανωμένες πρωτοβουλίες συμπολιτών που προσπαθούν να βοηθήσουν στην ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης.
 Η "Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας" θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν και στήριξαν τις πρώτες δράσεις της στο νησί. Η Αλληλεγγύη είναι υπόθεση όλων μας ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Τα μέλη και οι φίλοι της "Αλληλεγγύης για Όλους Σαλαμίνας" σας εύχονται καλή χρονιά και σας διαβεβαιώνουν πως η Σαλαμίνα έχει αποκτήσει ξανά μια ομάδα αλληλέγγυων ανθρώπων όπου θα σταθούν στο πλευρό όλων όσων την χρειαστούν χωρίς καμία διάκριση.