Έκθεση Προϊόντων & Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας "Παράγω - Επιχειρώ Κοινωνικά" στο Μετρό του Συντάγματος

20/02/2019 - 13:30

H Έκθεση Προϊόντων & Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας "Παράγω - Επιχειρώ Κοινωνικά" στο Μετρό του Συντάγματος είχε στόχο να στηρίξει και να ενισχύσει συνεταιριστικά παραγωγικά εγχειρήματα, αλλά και να εισαγάγει εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής, εργασίας και κατανάλωσης.

Για έξι ολόκληρες μέρες, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, από τη Δευτέρα 18 έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, προβλήθηκε ένα πανόραμα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Η Έκθεση Προϊόντων & Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας "Παράγω - Επιχειρώ Κοινωνικά" έδωσε τη δυνατότητα σε 45 Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) απ’ όλη την Ελλάδα, παραγωγής και μεταποίησης, αντικειμένου κι αγροτικών προϊόντων, να προωθήσουν τη δουλειά τους, να δικτυωθούν, αλλά και να αναδείξουν την Κοινωνική Οικονομία προς το καταναλωτικό κοινό.

Στην προσπάθεια αυτή, πολύτιμοι αρωγοί ήταν η «Αλληλεγγύη για Όλους» και η «ΣΤΑΣΥ Α.Ε.» που παραχώρησε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η Έκθεση Προϊόντων Κοινωνικής Οικονομίας «Παράγω - Επιχειρώ Κοινωνικά» ξεκίνησε στις 18 κι ολοκληρώθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, με ώρες λειτουργίας από τις 9.30 το πρωί έως τις 21.30 το βράδυ.