ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΟΥΖΙΝΑ "Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΛΗ" για διανομή γευμάτων στη Θεσ/κη

30/11/2020 - 10:45

Ο κοινωνικός χώρος "ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ" μετά από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στις 26.11 αποφασίζει να συμμετέχει όσο πιο ενεργά μπορεί στην αντιμετώπιση της κοινωνικής & οικονομικής κρίσης που προκάλεσε και προκαλεί καθημερινά η πανδημία του Covid-19.

Το νέο πλάνο δράσης “Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΛΗ” αποτελεί μία αλληλέγγυα κουζίνα που ξεκινά με τη συλλογή, την παρασκευή & τη διανομή ζεστών γευμάτων σε άστεγους συμπολίτες μας, για τους οποίους η πρόσβαση σε τροφή δεν είναι δεδομένη! 

Παρά τους υγειονομικούς κινδύνους που ενέχει η επαφή με κόσμο πέρα από το οικείο περιβάλλον μας, αδυνατούμε να μείνουμε άπραγες και άπραγοι στα σπίτια μας. Η αλληλεγγύη είναι η οδός που έχουμε διαλέξει καιρό τώρα για να καταφέρουμε να ανασάνουμε ανάμεσα στο ζοφερό μέλλον που διαφαίνεται για άλλη μία φορά μπροστά μας.

Έχουμε την ανάγκη να είμαστε κοινωνικά χρήσιμες και χρήσιμοι και αυτό θα κάνουμε.

Κάθε Σάββατο 10:30-15:00, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, συλλέγουμε στο χώρο μας τα τρόφιμα και τα είδη που αναγράφονται στην αφίσα, μαγειρεύουμε και στη συνέχεια διανέμουμε στις γειτονιές της πόλης!

Ενίσχυσε και εσύ έμπρακτα το εγχείρημα μας, φέρνοντας κάτι από τα ψώνια σου!

 

Η Διεύθυνση μας: Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος

Για Περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook 

ή επικοινωνήστε εδώ: 6945410671