Εβδομάδα οικονομικής ενίσχυσης της Ετεροτοπίας

21/02/2018 - 16:15

Λίγες μέρες πριν, ο χώρος μας, παραβιάστηκε. Αυτή τη φορά, κλάπηκαν πράγματα μεγάλης αξίας, απαραίτητα για τη βιωσιμότητα της Ετεροτοπίας μας. Γι' αυτό λοιπόν, εντείνουμε την καθημερινή προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε με περισσότερες δράσεις & εκδηλώσεις για την κάλυψη των ζημιών. Έρχεται λοιπόν μία εβδομάδα ενίσχυσης της Ετεροτοπίας. 

Για να μπορεί να λειτουργεί ξανά η Ετεροτοπία. Γιατί Ετεροτοπία σημαίνει κοινωνική χρησιμότητα. Γιατί αυτός ο χώρος είναι τα «Μαθήματα για Όλους», οι μαθητές, οι καθηγητές. Είναι το καλάθι αλληλεγγύης και η προσπάθεια αυτών που το γεμίζουν. Είναι οι προβολές, οι εκδηλώσεις, οι κουζίνες μας. Είναι η καθημερινότητα, οι άνθρωποι, οι σχέσεις που δομούμε.

Γιατί η Ετεροτοπία είναι αυτή που χώρεσε τις ανάγκες και τα όνειρα μας!Το πρόγραμμα αναγράφεται αναλυτικά στην αφίσα μας!Περισσότερα στο https://www.facebook.com/Eterotopia2/ 

Υ.Γ. Η εικόνα της αφίσας δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία καθώς την τελευταία της πνοή άφησε ένα μήνα πριν, στις 20.01, η Naomi Parker Fraley, το πρόσωπο της οποίας απεικονίζεται στην αφίσα μας, γνωστή και ως «Rossie the Riverter». Το όνομα της πιθανόν να μη σας λέει κάτι, αλλά το πρόσωπο της λίγοι θα μπορούσαν να το ξεχάσουν, αφού πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο δημοφιλής αφίσες του φεμινιστικού κινήματος του 20ου αιώνα.