Το «Χωριό Αλληλεγγύης» στο ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2019

03/10/2019 - 13:45

Την ευκαιρία να δουν από κοντά το «Χωριό Αλληλεγγύης» είχαν οι επισκέπτες του ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2019 «Ταξίδι #4: Έφοδος στον Ουρανό». Η γιορτή του νεανικού περιοδικούΣΠΟΥΤΝΙΚ, πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Γουδή στην Αθήνα, την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και η «Αλληλεγγύη για Όλους» συμμετείχε για  4η συνεχόμενη  χρονιά.

 

Το «Χωριό Αλληλεγγύης» του ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2019 γέμισε από κόσμο που βρέθηκε στον χώρο και δοκίμασε, προϊόντα παραγωγών από τις δράσεις των «χωρίς μεσαζόντων» και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους των δομών αλληλεγγύης, συλλογικοτήτων και πρωτοβουλιών κοινωνικής αυτοδιαχείρισης. Παράλληλα, στο Festival διοργανώθηκαν συναυλίες, εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκθέσεις και δρώμενα, αθλητικά δρώμενα, standupcomedy αλλά και παιδότοπος, βιβλιοπωλείο, κουζίνες από όλο τον κόσμο. 

 

Κατά την διάρκεια του τριημέρου, οι δομές αλληλεγγύης, παρουσίασαν τις δράσεις, τα σχέδια και τα όνειρα τους για το μέλλον.

 

Η «Αλληλεγγύη για Όλους», θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους σας για τη συμμετοχή σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στο επόμενο ταξίδι του ΣΠΟΥΤΝΙΚ!