Παράδοση εφηβικών μπουφάν στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αθήνας.

24/01/2020 - 13:00

Τη Πέμπτη  23 Ιανουαρίου 2020, η «Αλληλεγγύη για Όλους» μαζί με τη κίνηση αστυνομικών PASSPORT (Police Activists for Solidary Societies against POverty and Racist Threat – Ακτιβιστές Αστυνομικοί για Κοινωνίες Αλληλεγγύης εναντίον της Φτώχειας και της Ρατσιστικής Απειλής) και την Αλληλεγγύη Γυναικών Δ.Ε.Κ.Α (Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών) παρέδωσαν στο κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων Αθήνας,  50  μπουφάν για ανήλικους πρόσφυγες.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» πιστεύει, ότι σε μία περίοδο έξαρσης της καταστολής και της αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και ιδίως η συμμετοχή αστυνομικών σε αυτήν.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» αντιτίθεται με την λογική του «νόμου και της τάξης» που επιθυμεί να επιβάλει ο κύριος Χρυσοχοϊδης , και οφείλει να πολλαπλασιάζει ενέργειες που ενισχύουν  την αλληλεγγύη και την δημοκρατία, ιδίως όταν αυτές αφορούν νεαρά παιδιά και εφήβους που ο πόλεμος οδήγησε στην προσφυγιά.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» θα ήθελε να ευχαριστήσει, τη κίνηση αστυνομικών PASSPORT, την Αλληλεγγύη Γυναικών Δ.Ε.Κ.Α,  δομές και συμπολίτες από Νίκαια, Αθήνα και Τήνο που βοήθησαν στη συλλογή  των συγκεκριμένων ειδών.