Παράδοση νοσοκομειακού υλικού στη μονάδα covid του νοσοκομείου Δράμας

23/12/2020 - 16:30

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 η «Αλληλεγγύη για Όλους» και αλληλέγγυοι αλληλέγγυες  από την οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, παρέδωσαν στο Νοσοκομείο Δράμας ολόσωμες φόρμες τύπου TYVEK για την μονάδα  covid του  συγκεκριμένου Νοσοκομείου.

Είναι σαφές, ότι η συγκεκριμένη παράδοση καλύπτει ένα μικρό μέρος των τεράστιων αναγκών που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Δράμας και το οποίο έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα  καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του προσωπικού έχει νοσήσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν και ανθρώπινες απώλειες.

Σε αυτές τις συνθήκες  εγκατάλειψης του συστήματος ΕΣΥ, με τεράστιες ελλείψεις  σε υγειονομικό υλικό και όχι μόνο, και τον αρμόδιο υπουργό να δηλώνει ότι "πρόβλημα έχει η πόλη και όχι το Νοσοκομείο η «Αλληλεγγύη για Όλους» ενώνει την φωνή της με τους Δραμινούς και τις Δραμινές που ζητούν την  ενίσχυση του  δημόσιου συστήματος υγείας.

Στην παράδοση του υλικού συμμετείχαν ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος    Ξανθόπουλος , ο τ. βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης και ο Καρβούνης Δημήτρης από την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δράμας.