Παραδοση τροφίμων στην Συλλογική Κουζίνα "Ο Αλλος Ανθρωπος"

16/06/2020 - 13:00

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, η «Αλληλεγγύη για Όλους»  παρέδωσε  ποσότητα τροφίμων στην συλλογική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Τα τρόφιμα προέρχονται από την τράπεζα τροφίμων που διατηρούμε  από κοινού με το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας.
Με τον «Άλλο Άνθρωπο» δεν μας συνδέει μόνο η γεωγραφική γειτνίαση, (βρισκόμαστε και οι δύο στην περιοχή του Μεταξουργείου), κυρίως μας συνδέει το κοινό όραμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.
Στην ιστοσελίδα της συλλογικότητας διαβάζουμε τα παρακάτω  :  Ο «Άλλος Άνθρωπος», δεν είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση όπου οι περισσότερο ευνοούμενοι βοηθούν τους αναξιοπαθούντες. Είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη δράση, όπου όσοι συμμετέχουν ευνοούνται. Όλοι είναι ίσοι γύρω από την κατσαρόλα, μαγειρεύουν μαζί και τρώνε από το ίδιο φαγητό και ας είναι διαφορετικοί από κάθε άποψη.
Είναι ένα πλαίσιο με το οποίο ως «Αλληλεγγύη για Όλους» συμφωνούμε απολύτως.  
Γνωρίζουμε τις δράσεις και την προσπάθεια της συγκεκριμένης συλλογικότητας πριν αλλά και κυρίως κατά την διάρκεια της επιδημιολογικής κρίσης.
Ως «Αλληλεγγύη για Όλους» δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειες .
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Παπαδημούλη για την συνεχόμενη και ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συνεισφορά του στην προσπάθεια της «Αλληλεγγύης για Όλους».