Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Καλαμάτας: Αλληλεγγύη στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής

21/11/2017 - 21:15

Αλληλεγγύη στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής

Τον Σεπτέμβρη του 2016, η ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας χτυπήθηκε από πλημμύρες που κόστισαν την ζωή σε τρεις (3) συμπολίτες μας και δημιούργησαν καταστροφές σε σπίτια, νοικοκυριά, καλλιέργειες κλπ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η χώρα κηρύχθηκε σε εθνικό πένθος, μετά το θάνατο κατοίκων στη Μάνδρα Αττικής και τις καταστροφές που υπέστη η περιοχή, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Οι φονικές πλημμύρες οδήγησαν μια ολόκληρη τοπική κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση. Είναι καθήκον όλων μας να σταθούμε δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας.

Η "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Καλαμάτας" σε συνεργασία με την "Αλληλεγγύη για Όλους" και την Περιφέρεια Αττικής, άλλη μια φορά, προχωρά σε συλλογή ειδών ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί.

Σημαντικός αρωγός και σε αυτή την προσπάθειά μας είναι ο Δήμος Καλαμάτας, που μας παρέχει τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου για την συλλογή των υλικών και ανέλαβε την μεταφορά τους με όχημα του Δήμου στον προορισμό τους.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας οι οποίοι στο παρελθόν σε άλλες αποστολές έχουν δείξει το αίσθημα αλληλεγγύης που τους διακατέχει.

Την Τετάρτη 22/11/2017, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από τις 10:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ, η "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης" θα συλλέγει είδη ανάγκης για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι : Αδιάβροχα, ξηρά τροφή, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, παιδικές τροφές, παιδικά γάλατα 1ης και 2ης παιδικής ηλικίας, κονσέρβες, εμφιαλωμένα νερά.
Δεν είναι μόνοι, δεν είναι οι μόνοι!!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όσους συμπολίτες μας προσέλθουν και προσφέρουν ακόμα και το ελάχιστο που μπορούν!