Συνάντηση «Αλληλεγγύης για Όλους» με τους απεργούς της Μαλαματίνα

11/02/2023 - 12:15

Την Πέμπτη 09.02.2023 κλιμάκιο της «Αλληλεγγύης για Όλους» μαζί με αντιπροσωπεία της συλλογικότητας Albatros, του στεκιού ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ, και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη επισκεφθήκαμε τους απεργούς της Οινοποποίας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ  και συναντηθήκαμε με αντιπροσωπεία του Σωματείου Μαλαματίνα.

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον Γραμματέα του σωματείου Γιώργο Λιάκα αλλά και από απεργούς  για την δύσκολη κατάσταση  που βιώνουν, μετά από 8 μήνες απεργιακής κινητοποίησης και τις παράνομες μεθόδους της εργοδοσίας που μάταια προσπαθεί να λυγίσει το φρόνημα των απεργών.

Από την πλευρά των συλλογικοτήτων εκφράσαμε την στήριξη στον δίκαιο αγώνα των απεργών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ, μιας και δικαστικές διαμάχες δεν έχουν τελειώσει και χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας

Παραδώσαμε το τρίτο κατά σειρά χρηματικό ποσόν που συγκεντρώσαμε  κατά την διάρκεια της καμπάνιας μας και είδη πρώτης ανάγκης.

Από πλευράς μας συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους στο δίκαιο αγώνα τους για επαναπρόσληψη των απολυμένων και υπογραφή συλλογικής σύμβασης.