Την «Αλληλεγγύη για Όλους» επισκέφθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.

19/10/2020 - 16:00

Την Δευτέρα 19/10/2020, επίσκεψη στην «Αλληλεγγύη για Όλους» πραγματοποίησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι : Πάνος Λάμπρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο Γιώργος Ψυχογιός  βουλευτής Κορινθίας, τομεάρχης προσφυγικής πολιτικής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αλληλεγγύης για Όλους» Ζωή Λιβανίου, Πέτρος Καραγεώργος, Γιώργος Χονδρός, ο συντονιστής Μιχάλης Υδραίος και οι συνεργάτες της «Αλληλεγγύης για Όλους» Παρασκευάς Ποθητός, Προβέζης Χρήστος και Ζήκου Μελίνα.

 Ο Δημ. Τζανακόπουλος ενημερώθηκε για τις πλούσιες δράσεις της «Αλληλεγγύης για Όλους» για τη στήριξη συμπολιτών μας που πλήττονται από την πανδημία, την αποστολή́ ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και της Εύβοιας αλλά και στις δομές αλληλεγγύης "Συνύπαρξη" και ΠΙΚΠΑ Λέσβου, στα παιδιά́ της Μόριας κ.α.

Υπενθύμισε σε σχόλιό του πως η «Αλληλεγγύη για Όλους» είναι «μια δομή́ που ξεκίνησε να λειτουργεί́ την περίοδο που η χωρά βίωνε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική κρίση με σκοπό́ την στήριξη των συνάνθρωπων μας που έβλεπαν τις ζωές τους να καταρρέουν. Σήμερα, σε μια εποχή́ όξυνσης των ανισοτήτων, μιας νέας οικονομικής κρίσης, με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να επιδεινώνονται και την κατάσταση στο προσφυγικό́ εκρηκτική́, η “Αλληλεγγύη για Όλους” είναι ξανά́ παρούσα για να προσφέρει, τι άλλο; αλληλεγγύη».

Στη συνέχεια δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να ενισχύει και να στηρίζει όλες τις δράσεις αλληλεγγύης καθώς και να αναδεικνύει τα κρίσιμα αυτά ζητήματα στη δημόσια σφαίρα», ενώ κάλεσε άπαντες να ενημερωθούν για τις δράσεις της «Αλληλεγγύης για Όλους» αλλά και για το πως μπορούν να την ενισχύσουν.