Ιατρείο Αλληλεγγύης Μαγνησίας

ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Παρουσιαση της δομης

     Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, εκφραστής των γιατρών της περιοχής μας, συναισθανόμενος το καθήκον που έχουν οι γιατροί ως λειτουργοί, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αλληλεγγύη που διέπει την ελληνική κοινωνία.

Εκφράζει την αλληλεγγύη του έμπρακτα, χωρίς ελεημοσύνες, φιλευσπλαχνία προς μια κοινωνία, που μπορεί να υποφέρει ,αλλά έχει αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα και το σημαντικότερο ελπίδα, ότι θα αλλάξει αυτήν κατάσταση.

    Σε αυτά τα πλαίσια δημιούργησε  Κοινωνική Δομή με την ονομασία                                 «ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στην οποία  συμμετέχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων.

Το « ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» λειτουργεί κάθε Δευτέρα –Τετάρτη –Παρασκευή από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα και υπάρχουν οι ειδικότητες : Παθολόγου, Γενικού Ιατρού, Παιδιάτρου και Ειδικότητα Χειρουργικού Τομέα.

Ενώ κάθε Πέμπτη από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα υπάρχουν οι ειδικότητες : Καρδιολόγου και Ψυχίατρου.

Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος συμπολίτης μας να εξετασθεί από γιατρό υποειδικότητας, όπως, ουρολόγο, ΩΡΛ, οφθαλμίατρο, καρδιολόγο, ρευματολόγο, δερματολόγο, γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο κτλ ή χρειασθεί να υποβληθεί σε παρακλινικό έλεγχο, ακτινογραφίες ή μικροβιολογικές εξετάσεις, παραπέμπεται από τον γιατρό του Ιατρείου για εξέταση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στεγάζεται στον ΔΙΑΥΛΟ ( Τοπάλη 54) με είσοδο από την Σκενδεράνη στο ισόγειο του κτιρίου
Δήμος Βόλου
Υλικά