Κοινωνικός Συνεταιρισμός «ΑΛΛΟΣΤΡΟΠΟΣ»

Συνεταιρισμοί - Αλληλέγγυο Εμπόριο
Παρουσιαση της δομης

1.Η δομή του συνεταιρισμού είναι οριζόντια, δηλαδή τα μέλη του συνεταιρισμού είναι ισότιμα και οι αποφάσεις παίρνονται ομόφωνα για όλα τα θέματα, στις συνελεύσεις που γίνονται κάθε βδομάδα.
2.Προωθούμε παιχνίδια, οικολογικά, εκπαιδευτικά και fair trade (δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο) στηρίζοντας μικρούς παραγωγούς από όλο τον κόσμο και δίκτυα αλληλεγγύης και ανταλλακτικές κοινότητες σε όλη την Ελλάδα.
3.Συμμετέχουμε στην ανάπτυξη της συλλογικής δράσης στην τοπική κοινωνία της περιοχής που δραστηριοποιούμαστε (Περιοχή Δελφών, Π. Συνδίκα, Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη) προσφέροντας προϊόντα από παραγωγούς του τόπου μας, χωρίς μεσάζοντες με σκοπό τις καλύτερες τιμές, την καλύτερη ποιότητα και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών.
4.Θεωρούμε ότι η γνώση δεν είναι εμπόρευμα και ξεκινάμε να κάνουμε ελεύθερα μαθήματα σκάκι για παιδιά νηπίων και δημοτικού με την προοπτική να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα στη συνέχεια., Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι το «αλλοστρόπος» είναι μία ανοιχτή διαδικασία γειτονιάς, που οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει και να συμμετέχει για να μοιραστεί και να πραγματοποιήσει τις ιδέες του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χαλκιδικής 77
Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Τηλ: 
231 0 866410
Υλικά