ΟΚΤΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τροφή, Πολιτισμός, Στέκια, Παιδεία
Παρουσιαση της δομης

Η ΟΚΤΑΝΑ, το νέο κοινωνικό στέκι της Πετρούπολης, είναι πια γεγονός. Την ώρα που κάποιοι επενδύουν στο φόβο και την απελπισία, ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε αλληλεγγύη, εξώστρεφη κοινωνική δράση, αγάπη για την τέχνη και το πολιτισμό.

Επιλέγουμε ΖΩΗ.

Τα όνειρά μας απέκτησαν στέγη. Σε ένα νέο χώρο, που διαμορφώσαμε με αγάπη, στη διεύθυνση Καραϊσκάκη 60, υποδεχόμαστε όσους μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εμάς. Είμαστε ένα κοινωνικό στέκι, ανοιχτό σε νέες ιδέες, φιλόξενο σε ανθρώπους που θέλουν να πλαισιώσουν την ομάδα μας. Έχουμε πολιτιστικές ανησυχίες. Ομάδες κινηματογράφου, λογοτεχνίας, μαθήματα στα πλαίσια της αλληλεγγύης, ακόμα και μαθήματα αστροφυσικής, θα πραγματοποιούνται πλέον στο χώρο μας.

Αγωνιούμε για τα δικαιώματα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, των ανέργων, των μεταναστών, των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, των θυμάτων κάθε προκατάληψης. Το στοίχημά μας είναι να φτιάξουμε ένα νέο σημείο αναφοράς για όλη την πόλη, ένα πρότυπο συμμετοχής και δημοκρατικότητας στις αποφάσεις, απέναντι στον προωθούμενο εκφασισμό της κοινωνίας.

Το στέκι μας είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 19.30. Οι ανοιχτές συνελεύσεις μας, στις οποίες συζητάμε και συντονίζουμε τις δράσεις μας, πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 20.00.

Έλα κι εσύ.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Καραϊσκάκη 60
Δήμος Πετρούπολης
Υλικά