Πρόγραμμα Στηρί-ΖΩ

Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Τροφή
Παρουσιαση της δομης

Πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ»: Συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη φάση του εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών που κατοικούν στον Δήμο μας στα πλαίσια του προγράμματος Εμβολιά-ΖΟΥΜΕ «Παιδιά Ανασφάλιστα -όχι Απροστάτευτα» από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού και την ΜΚΟ Αποστολή Άνθρωπος. 
Μετά την ανταπόκριση αρκετών οικογενειών, το πρόγραμμα συνεχίζεται με την επόμενη Γ’ φάση τον Μάρτιο και αφορά σε όσα παιδιά προσέλθουν για τις επαναληπτικές τους δόσεις και σε όσα καινούργια ανασφάλιστα παιδιά ενταχθούν στο πρόγραμμα
«Οι δράσεις υποστήριξης δημοτών που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, αποτελούν τη βασική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή και θα ενταθούν οι προσπάθειες για την ενίσχυση τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Λαμπρινή Μάνου ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της οργάνωσης Αποστολή Άνθρωπος κ. Υπατία Δούση- Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, και όλα τα μέλη της εθελοντικής ομάδας για την εξαιρετική συνεργασία. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχές στο Γραφείο Αγωγής και Προαγωγής Υγείας- Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, τηλ. 2104954814.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (2)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα
Δήμος Κορυδαλλού
Τηλ: 
210 4973193
Υλικά