Συμμετοχικό Τραπέζι

Τροφή, Συλλογικές Κουζίνες
Παρουσιαση της δομης

Είναι μια δομή “αλληλεγγύης και χειραφέτησης” που σκεφτήκαμε και θέσαμε σε λειτουργία στην  Καβάλα, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συνεργαστούν διαφορετικές ομάδες της κοινωνίας για να υποστηριχτούν ή να υποστηρίξουν, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων με αξιοπρέπεια στη σίτιση, επικοινωνία, συντροφιά, ψυχαγωγία και δράση.

Στο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ» συμμετέχουν άνεργοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, μαθητές, μικροεπαγγελματίες, δάσκαλοι, νέοι, άνθρωποι που έχουν ανάγκη σίτισης αλλά και εθελοντές που τους δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουν αποτελεσματικά.

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα, να σερβιριστούν από τον κοινό μπουφέ, να κουβεντιάσουν, να ψυχαγωγηθούν και να τραγουδήσουν πολλές φορές, στο δείπνο της Παρασκευής, με ζωντανή μουσική από εθελοντές μουσικούς.

Το «Συμμετοχικό Τραπέζι»  στεγάζεται στον πολυχώρο «ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ», Βότση 10, Καβάλα, τηλ.: 2511 103168. Ξεκίνησε την παραμονή Χριστουγέννων του 2011 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2012. Λειτούργησε περιστασιακά μέχρι το Πάσχα του 2012. Από τότε οργανώνει:

- δείπνο κάθε Παρασκευή στις 8.30 ανελλιπώς από το Πάσχα του 2012.

- μεσημεριανό γεύμα, 3 φορές την εβδομάδα, με στόχο από 1 Απρίλη από Δευτέρα έως Σάββατο 13.30-15.30 το μεσημέρι για ν’ ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξημένες ανάγκες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Βότση 10, Καβάλα
Δήμος Καβάλας
Τηλ: 
2511 103168
Υλικά