Προβολή της «Νονάς» από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Πάτρας

24/11/2014 - 23:45

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Πάτρας παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2014 και ώρα 8:30 το βράδυ στον πολυχώρο Ιντεάλ, την ταινία του Στέλιου Κούλογλου:

«Η ΝΟΝΑ». 

Πώς η Μέρκελ κατέκτησε την Ευρώπη.

Την βλέπουμε να ομολογεί ότι τις ώρες που έπεφτε το τείχος του Βερολίνου πήγε.. για σάουνα. Ομως μερικά χρόνια μετά, η άσημη φυσικός από την Ανατολική Γερμανία που δεν ενδιαφερόταν για την πολιτική, είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο.

Ο δάσκαλος της στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε, λέει ότι ήταν η πιο έξυπνη μαθήτρια που είχε ποτέ. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της υποστηρίζουν ότι η "Μερκιαβέλι" ασκεί την εξουσία χωρίς ηθικούς φραγμούς, όπως δίδασκε ο Μακιαβέλι. Μια δημοσιογράφος που την γνωρίζει καλά, λέει ότι χρησιμοποιεί μεθόδους της Μαφίας. 

Το 2008 η Γερμανίδα καγκελάριος καλείται να αντιμετωπίσει τη διεθνή οικονομική κρίση. Οι γερμανικές τράπεζες είναι σοβαρά εκτεθειμένες, αλλά υπάρχει και ένας Ελληνας, από μηχανής θεός.  «Aν έγραφα τώρα ένα βιβλίο για το δόγμα του σοκ», λέει η Νάομι Κλάιν,«θα ήταν για την Ελλάδα». Πως η 'Ανγκελα Μέρκελ κατάφερε να κυριαρχήσει στην Γερμανία και να επιβάλλει τη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη;

Αντί για εισιτήριο φέρνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

          Δίκτυο Αλληλεγγύης Πάτρας « Κανένας Μόνος»