Έμπρακτη αλληλεγγύη στους μετανάστες, εργάτες γης της Μανωλάδας

08/06/2018 - 17:15

Έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη στους συνανθρώπους μας, μετανάστες, εργάτες γης της Μανωλάδας Ηλείας προσφέρει η «Αλληλεγγύη για Όλους», ανταποκρινόμενη στις άμεσες ανάγκες για σίτιση, ένδυση και στέγαση που προέκυψαν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στα παραπήγματα που ζουν οι συνάνθρωποί μας, κι είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τα υπάρχοντά τους και να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά κυριολεκτικά στάχτη οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

Με προορισμό τη Μανωλάδα, νωρίς το απόγευμα, φορτώθηκαν με τη βοήθεια εθελοντών του δικτύου αλληλεγγύης σε φορτηγό είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα και σκηνές, προκειμένου οι πληγέντες εργάτες γης της περιοχής να στεγαστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βοηθηθούν άμεσα.

Συγκεκριμένα, η «Αλληλεγγύη για Όλους», απέστειλε τρόφιμα και συγκεκριμένα 600 κιλά αλεύρι, 600 λίτρα γάλα και 600 λίτρα λάδι. Παράλληλα διέθεσε, 501 sleeping bags, 236 σκηνές, 240 κουβέρτες, σεντόνια, αλλά και είδη ένδυσης όπως ρούχα, φανέλες, παντελόνια και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής, σε μια κίνηση ουσιαστικής βοήθειας και προσπάθειας ανακούφισης των πληγών που υπέστησαν οι συνάνθρωποί μας, που έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας στις δύσκολες στιγμές που περνούν αυτήν την στιγμή.

Δείτε περισσότερα για την καταστροφική πυρκαγιά στη Μανωλάδα, εδώ: https://left.gr/news/sygklonistikes-eikones-apo-tin-manolada-meta-tin-katastrofi-vinteo

Φωτογραφίες: