Θρυαλλίδα: Αυλαία και πάμε…

Monday, 3 December, 2018 - 19:30

Στη Θρυαλλίδα, στα πλαίσια της πολιτιστικής της δραστηριότητας, πριν από 4 χρόνια δημιουργήθηκε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα από ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο και κατάφεραν στα χρόνια αυτά, να ανεβάσουν και να παρουσιάσουν στο κοινό τέσσερις παραστάσεις, οι τρεις στο χώρο της ΘΡΥΑΛΛΙΔΑΣ και μία στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνω Πετραλώνων:

1) "Αν αρχινήσω και τα πω...."  Από τη Σμύρνη στην Καισαριανή", σε κείμενα  Ελλης Παπαδημητρίου, Διδώς Σωτηρίου και Σπύρου Τζόκα.

2) "Το Φυντανάκι ", του Παντελή Χόρν.

3) "Στιγμές", μονόπρακτα του Μάριου Ποντίκα, ποιήματα του Νίκου Καρούζου και της Ουαρσάν Σαϊρ, καθώς και ένα βιωματικό κείμενο.

4) "Μάνα μητέρα μαμά", του Γιώργου Διαλεγμένου.

Για τη νέα θεατρική σεζόν, η Θεατρική Ομάδα της Θρυαλλίδας καλεί σε συμμετοχή όλους όσους θέλουν, είτε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ή να μυηθούν σε νέους τρόπους έκφρασης, ή να ενωθούν με τους δεσμούς που αναπτύσσονται σε μια θεατρική ομάδα, είτε εντέλει να χαρούν, να γελάσουν, να προβληματισθούν, προσφέροντας αντίστοιχα, χαρά, γέλιο, προβληματισμό και ψυχαγωγία. 

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 7.30μμ. με την πρώτη συνάντηση της Θεατρικής ομάδας, ξεκινά το φετινό «ταξίδι» μας στον θαυμαστό κόσμο της υποκριτικής τέχνης. Έλα κι εσύ στην Ομάδα μας να τον ανακαλύψεις…

Θρυαλλίδα, Ηρακλειδών 11, Θησείο  

CONTACT INFORMATION

Ηρακλειδών 11, Θησείο