Δεύτερη Παράδοση Παιδικών Ειδών Για Τους Πρόσφυγες Της Μόριας

06/10/2020 - 11:00

Τη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η δεύτερη παράδοση παιδικών ειδών  για τους πρόσφυγες της Μόριας από την «Αλληλεγγύη για Όλους» μαζί με την αντιδήμαρχο του Δήμου Χαλανδρίου Έλενα Χριστούλη και σε συνεργασία με την «Αλληλεγγύη για Όλους» Λέσβου.

Παραδόθηκε στις αποθήκες του  Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Καρά Τεπέ ποσότητα παιδικών παπουτσιών, μωρομάντηλα βρεφικές πάνες και τροφές καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής, είδη  που συγκεντρώνονται στα πλαίσια της καμπάνιας της «Αλληλεγγύης για Όλους» Μόρια - Η ντροπή της Ευρώπης στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες και σε συνεργασία με δομές αλληλεγγύης από όλη την χώρα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας, είχαμε την δυνατότητα να ενημερωθούμε για τις δυσάρεστες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό και τις αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες εθελοντές  από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη για την συγκινητική κινητοποίησή τους, καθώς και το ενημερωτικό μέσο «Στο Νησί» για τη δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης.

Η κοινή μας προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες .

Υπενθυμίζουμε ότι ταυτόχρονα τρέχει η καμπάνια μας για τους πληγέντες κατοίκους της Καρδίτσας.