Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Παρουσιαση της δομης

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού με σύνθημα "Kανείς μόνος στην κρίση" , και με τη συνεργασία και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ξεκίνησε την λειτουργία του στις 15 Δεκεμβρίου 2011.

Σήμερα, το ΜΚΙΕ στελεχωμένο από ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο εθελοντών ιατρών, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών, θεραπευτών, πολιτών και υποστηρικτών παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ περίθαλψη σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ. Η φαρμακευτική περίθαλψη γίνεται βάσει δικαιολογητικών. Στα πλαίσια των παροχών του συμπεριλαμβάνεται η ψυχολογική υποστήριξη ανέργων καθώς και η παροχή ειδών βρεφικής ανάγκης, όπως γάλα, βρεφικές τροφές, πάνες.

Οι ειδικότητες που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους είναι :

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΟΡΘΟΠAIΔΙΚΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ, ΩΡΛ, ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ,  ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ,  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΟΠΤΟΜΕΤΡΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ

Ο κάθε ενδιαφερόμενος ασθενής ή εθελοντής μπορεί να απευθύνεται από Δευτέρα έως Σάββατο στη γραμματεία του Ιατρείου.

Η ροή ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας συνεχώς αυξάνεται, με αποτέλεσμα να διογκώνονται οι ανάγκες φαρμάκων (εμβόλια για παιδιά, ινσουλίνες για διαβητικούς και γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας)  υλικών, μηχανημάτων, συσκευών και άλλων ειδών. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν δεχόμαστε χρηματική βοήθεια για προφανείς λόγους. Μόνη βοήθεια που μπορούμε να δεχτούμε είναι αποκλειστικά σε είδος, κανόνας απαρέγκλιτος για τη λειτουργία του ιατρείου μας. 

Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας.

PHOTOS (1)

CONTACT INFORMATION

εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Τηλ: 
210 9631950
Υλικά