"Μαζί να τα Φάμε"... ξανά!

Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2019 - 08:00

Σε λίγες ημέρες στο 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο θα συγκεντρωθούν πάλι όλοι οι παραγωγοί του Μαζί να τα Φάμε με αγνά, ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Όταν δώσετε την παραγγελία σας, θυμηθείτε να προσθέσετε έστω ένα είδος για το καλάθι της αλληλεγγύης, εάν έχετε τη δυνατότητα. 

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!!!

Ο κατάλογος της επόμενης διανομής έχει αναρτηθεί και οι παραγγελίες άνοιξαν. Για να κάνετε τις αγορές σας, δώστε την παραγγελία σας μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (15 Μαρτίου), ώστε οι παραγωγοί μας να μπορούν να υπολογίσουν σωστά τις ποσότητες των προϊόντων που θα φέρουν μαζί τους. Όλα τα είδη που βλέπετε στους πάγκους είναι παραγγελίες και δεν υποχρεούνται οι παραγωγοί να σας εξυπηρετήσουν χωρίς παραγγελία. Το σημαντικότερο για εμάς όμως είναι ότι από τις παραγγελίες υπολογίζουμε την ποσότητα των προϊόντων που πάνε στο καλάθι της αλληλεγγύης από κάθε παραγωγό. Η προσφορά σας είναι δηλαδή διπλή: μία με τα είδη που προσφέρετε από το υστέρημά σας και μία από τα είδη που αγοράζετε, εφόσον έχετε δώσει παραγγελία από πριν.

Βοηθήστε μας να γεμίσουμε ξανά το καλάθι της αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, προσφέροντας και αυτό το μήνα 120 μεγάλες τσάντες με τρόφιμα. 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Την Κυριακή λοιπόν, στις 17 Μαρτίου από τις 8 το πρωί σας περιμένουμε όλους ξανά με τα αγαπημένα μας πια προϊόντα: το εκπληκτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο του Δούκα, τα βραβευμένα τυριά μας από τον Αμάραντο, ολόφρεσκα αυγά "Κακαρίκος", χυμό βιολογικών ροδιών της Κατερίνας, υπέροχα όσπρια Φενεού, τα αγαπημένα ζυμαρικά του κ. Βενέτη, εξαιρετικό ρύζι σε διάφορες ποικιλίες από την Ανθήλη,  τραγανά παξιμάδια, μέλι για όλα τα γούστα, το καλύτερο αλεύρι για τις δημιουργίες σας, πατάτες Νευροκοπίου, πεντανόστιμα λουκάνικα και σουβλάκια, λαχταριστές πίτες, υπέροχες σάλτσες ντομάτας, τους καλύτερους ξηρούς καρπούς, χαλβάδες και γλυκά σύκα, σταφίδες, λικεράκια, πορτοκάλια, μήλα, κρασιά και μπύρες, τσίπουρο εκλεκτό και φυσικά απορρυπαντικά και χαρτικά για το σπίτι.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ
Είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων των παραγωγών μας, που προσφέρουν τις πιο καλές τιμές στην αγορά. Ακόμη πιο περήφανοι είμαστε όμως για την συνεπή και ενθουσιώδη υποστήριξη που προσφέρετε αδιαλείπτως για πάνω από 6 χρόνια σε μια προσπάθεια που σκοπό έχει την ενίσχυση της αλυσίδας αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται αγνά και ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές αλλά πρωτίστως, των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα.
Το καλάθι της αλληλεγγύης του Μαζί να τα Φάμε γεμίζει κάθε φορά μεγάλες τσάντες με τρόφιμα για πάνω από 100 οικογένειες, ανέργους και ηλικιωμένους στο Χαλάνδρι. Εσείς φροντίζετε να μην τους λείπει τίποτα και πράγματι μέχρι τώρα, οι υπερφορτωμένες τσάντες τους έχουν πάντα όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια: από τυριά, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, λουκάνικα, παξιμάδια και αλεύρι, μέχρι ταχίνι, μέλι, μαρμελάδες, γλυκά κουλουράκια και φρούτα.
Γι' αυτό, για μία ακόμη φορά σας καλούμε όλους, να βάζετε στην παραγγελία σας έστω και ένα είδος για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά από την κρίση. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία. Μην παραμελήσετε λοιπόν να δώσετε και αυτή τη φορά την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο blog του Μαζί να τα Φάμε όπως είπαμε: το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με χαρά να γεμίσουμε ένα ακόμη καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης.

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε

Υ.Γ. Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:15 θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι παραγγελίες που θα έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Τρόποι παραγγελίας

Ηλεκτρονικές παραγγελίες

Για να δείτε τον τιμοκατάλογο των προϊόντων

και να παραγγείλετε τα είδη που επιθυμείτε

επισκεφτείτε το blog του Μαζί να τα Φάμε: 

http://mazinatafame.blogspot.gr/

Για να κάνετε την παραγγελία σας απευθείας,

πατήστε εδώ  το αργότερο μέχρι την

Παρασκευή 15 Μαρτίου.

 

Προσοχή: οι αγορές εκτός παραγγελίας προκαλούν
προβλήματα στη σωστή οργάνωσή μας.
Βοηθήστε μας βάζοντας την παραγγελία σας εγκαίρως.

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες*

*Αστική χρέωση ισχύει για όλα τα νούμερα

 

09:00 - 13:00 
215 5303429, 2106851450, 
2106846912, 210 6847654

 
13:00 - 17:00 
2155303429, 2106017050
2106717990
 
17:00-20:00
2155303429, 2106819017,
2106897472, 2114109601

Κανείς δεν μένει μόνος του στην κρίση

Ενισχύστε το καλάθι της αλληλεγγύης με βιβλία και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους αλλά και με φάρμακα, εφόσον βεβαίως δεν έχουν λήξει. 

 

Είσοδος από Πεντέλης για αυτοκίνητα 

Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε σε άνετο χώρο με είσοδο από Πεντέλης 90. Η είσοδος στη διανομή για όσους έρθουν πεζή, είναι από Αχαΐας. 

 

Εναρμόνιση με Ευρωπαϊκό Κανονισμό 

Για να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις για τις διανομές μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας. Πατήστε το link: GDPR

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πεντέλης 90 & Αχαΐας, Χαλάνδρι