1η COOPEXPO: «…για Κ.Αλ.Ο. …στο ΜΕΤΡΟ» (19-24/2)

Η έκθεση 1η COOPEXPO: «…για Κ.Αλ.Ο. …στο ΜΕΤΡΟ» θα ανοίξει τις πύλες την Καθαρά Δευτέρα στον Σταθμό του Μετρό Σύνταγμα, με σκοπό την γνωριμία του κοινού με την ιδέα και την πραγματικότητα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο.).

Περισσότερες από 50 κοινωνικές επιχειρήσεις και γυναικείοι συνεταιρισμοί από όλη την Ελλάδα, θα έρθουν σε επαφή με το αγοραστικό κοινό της Αθήνας.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται στους τομείς: της παραγωγής – μεταποίησης – εμπορίας και επίσης στον τουρισμό και στον πολιτισμό.

Στην έκθεση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως κοσμήματα, χειροτεχνήματα, παραδοσιακά τρόφιμα, χυμούς, λάδι, μέλι, βιβλία, τουριστικές υπηρεσίες κλπ

Η 1η COOPEXPO, θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Αθήνας, στην πολυσύχναστη αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σταθμού του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για χρονικό διάστημα 6 ημερών, από την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.

Εκτός από την Καθαρά Δευτέρα που η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 11 πμ το ωράριο λειτουργίας θα είναι 9:00 πμ έως 9:00 μμ.

Για την διενέργεια της Έκθεσης 1ης Coopexpo, «…για Κ.Αλ.Ο. …στο ΜΕΤΡΟ»:

* Η διάθεση του χώρου πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ αποτελεί ευγενική προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την διενέργεια έκθεσης Κοινωνικής Οικονομίας.

* Η “Αλληλεγγύη για Όλους” ανέλαβε την χορηγία των οργανωτικών εξόδων της Έκθεσης.

* Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Δείτε το σποτάκι στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=I5lO-yHoR0U

 
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

σταθμός Μετρό, Σύνταγμα