ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Δήμος Αρταίων
Νόρμαν και Βασιλέως Κωνσταντίνου
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης είναι η αντίδραση στη βαρβαρότητα που μας επιβάλλουν. Ενωθήκαμε και παλεύουμε για να μη χάσουμε την αξιοπρέπειά μας αλλά και την ελπίδα μας. Με πίστη στην κοινωνική αλληλεγγύη, με την πεποίθηση ότι η υγεία είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό, και με την κατανόηση ότι δεν προσφέρουμε φιλανθρωπικό έργο, ούτε επιθυμούμε να διαπαιδαγωγήσουμε συμπολίτες μας στη λογική της συμπόνιας και της ικεσίας, αλλά μαζί να αγωνιστούμε για το δικαίωμα μας στην δημόσια υγεία και να διεκδικήσουμε την δωρεάν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους,
Δήμος Κατερίνης
Στεγάζεται σε αποθήκη του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ 18:00 - 21:00)
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Ενεργοί πολίτες, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας συστήσαμε το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, γιατί η κρίση η φτώχεια κι η ανεργία αποκλείουν πολλούς συμπολίτες μας από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.
Δήμος Πειραιά
Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, Πειραιάς
ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Λαϊκές Συνελεύσεις
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Χωρίς Μεσάζοντες, Παιδεία
Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Κολοκοτρώνη 4 [ισόγειο]
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
To ιατρείο μας δημιουργήθηκε πριν από έξι μήνες από τη Λαϊκή Συνέλευση της Νέας Φιλαδέλφειας, πρωτοβουλία γιατρών και κατοίκους της περιοχής που αγκάλιασαν, από την πρώτη στιγμή, το εγχείρημα. Ο χώρος, σε συγκρότημα εργατικών πολυκατοικιών, παραχωρήθηκε από το δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας και διαμορφώθηκε κατάλληλα με την προσωπική εργασία αλληλέγγυων πολιτών και τη στήριξη σωματείων εργαζομένων και συλλογικοτήτων της περιοχής.
Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Ελ. Βενιζέλου 131 & Χίου, (πλ. Προσκόπων Αϊδινίου)
Ταινίες, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Τροφή, Χωρίς Μεσάζοντες, Υποστήριξη από Λογιστές
Το δίκτυο αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου η «Πράξη» αποτελεί μία πρωτοβουλία πολιτών από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, που αντιστέκονται στην οικονομική κρίση που κάθε μέρα μεγαλώνει στην χώρα μας.
Δήμος Αγίου Δημητρίου
Θουκυδίδου 75, Άγιος Δημήτριος
Τροφή, Χωρίς Μεσάζοντες, Ανταλλακτικά - Χαριστικά Παζάρια, Πολιτισμός, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Ξένες Γλώσσες
Δήμος Ζωγράφου
Ξηρογιάννη 15 & Λ. Παπάγου
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Δίκτυο αλληλεγγύης Ιατρών Κηφισιάς συστάθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας και μετανάστες που πλήττονται από την ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την χώρα μας. Παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα, αλλά και φαρμακευτική κάλυψη από τα αλληλέγγυα κοινωνικά φαρμακεία δια μέσω του δικτύου της Αλληλεγγύης για όλους. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 8078353
Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης δημιουργήθηκε στις αρχές του 2012 με σκοπό να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που πλήττονται ιδιαίτερα από την τρέχουσα ηθική και οικονομική κρίση. Στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσπάθεια, η οποία βασίζεται στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη και σε καμία απολύτως οικονομική, πολιτική, κομματική κατεύθυνση, εποπτεία, δέσμευση ή υστεροβουλία.
Π.Ε. Ηρακλείου
Λεωφόρο Κνωσού, (Κτήρια Πανεπιστημίου Κρήτης, Πτέρυγα Μ), T.K.. 71409
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι μια εθελοντική προσπάθεια γιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών, μαιών, οδοντιάτρων και εθελοντών από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου, που λειτουργεί από το Ιούλιο 2008
Π.Ε. Ρεθύμνης
Καστρινογιαννάκη 12, Παλιά Πόλη Ρεθύμνου
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Ένα Ιατρείο για όσους δεν έχουν χρήματα. Ούτε είσοδος, ούτε πληρωμή γιατρού, ισχύει για όλους τους άπορους
Δήμος Πρέβεζας
Πάροδος Θ. ΠΑΡΛΑ (Απέναντι από την είσοδο της Αγροτικής τράπεζας)
ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, εκφραστής των γιατρών της περιοχής μας, συναισθανόμενος το καθήκον που έχουν οι γιατροί ως λειτουργοί, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αλληλεγγύη που διέπει την ελληνική κοινωνία.
Δήμος Βόλου
Στεγάζεται στον ΔΙΑΥΛΟ ( Τοπάλη 54) με είσοδο από την Σκενδεράνη στο ισόγειο του κτιρίου
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το «ιατρείο αλληλεγγύης Πατησίων –Αχαρνών» είναι μια συλλογικά οργανωμένη προσπάθεια αλληλεγγύης και δράσης για τα ζητήματα της υγείας και της ζωής μας. Είμαστε ανοιχτοί και καλούμε, εργαζόμενους, άνεργους, μετανάστες, επιστήμονες της υγείας, κάθε αναξιοπαθούντα και καταπιεσμένο, να αυτοοργανωθούμε και να δώσουμε μαζί την μάχη, για το δικαίωμα στην υγεία. Η λειτουργία του ιατρείου, καθορίζεται από την ανοιχτή γενική συνέλευση που γίνεται κάθε δεύτερη Πέμπτη 5.30 μ.μ.
Δήμος Αθηναίων
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 73-75 (Κάτω Πατήσια-Σταθμός ΗΣΑΠ)
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Tο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι μια εθελοντική προσπάθεια ιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών και εθελοντών, που λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2012. Σκοπός του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης και της πρωτοβουλίας των πολιτών, των φορέων και τον συλλογικοτήτων που το εμπνεύστηκαν και το λειτουργούν εθελοντικά με συνέπεια και σταθερότητα, είναι η παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας υγείας σε ανασφάλιστους-ες πολίτες, έλληνες και μετανάστες.
Δήμος Κοζάνης
Πλακοπίτη 11 (χώρος ΚΗΦΗ Κοζάνης  κτίριο 40 Μάρτυρες)  50100
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Δήμος Αθηναίων
Αμφιαράου 153
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Οργανώσαμε το αυτοδιαχειριζόμενο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που απαρτίζεται και λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές – εθελόντριες και αλληλέγγυους πολίτες.
Δήμος Περιστερίου
Χρυσολωρά 1,
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να ενδυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας και να προχωρήσουμε στη συγκρότηση κοινωνικών δικτύων σε κάθε γειτονιά. Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Πειραιά, είναι μια νέα δομή αλληλεγγύης που έχει στόχο να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους, μετανάστες και Έλληνες που λόγω κρίσης, ανεργίας και αποκλεισμών έχουν χάσει την πρόσβασή τους στη δημόσια φροντίδα υγείας. Έχουμε στόχο να αποτελέσουμε ένα χώρο επαφής και ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ασθενών και τις δυνατότητες πρόσβασής τους στις δημόσιες δομές φροντίδας. Εμπνεόμαστε από τα χαρακτηριστικά διαμόρφωσης και οργάνωσης των αντίστοιχων δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποτελέσει χώρους χειραφέτησης, συλλογικών διαδικασιών και διεκδίκησης. Επιδιώκουμε να συνδεθούμε με εργαζόμενους από άλλους υγειονομικούς χώρους της περιοχής μας σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά (Ζωσιμαδών 44, 1ος όροφος), σε χώρο που μας διέθεσε η Αντιπεριφέρεια Πειραιά. Είναι εγχείρημα συλλογικό, αυτόνομο, αυτοοργανωμένο και στηρίζεται στην αλληλεγγύη όλων χωρίς καμιά οικονομική εξάρτηση από χορηγούς. Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη πρωτοβουλία με όποιο τρόπο μπορείτε. Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά έχει ανάγκη από: -αλληλέγγυους γιατρούς και νοσηλευτές . -ένα κουτί φάρμακα το οποίο δεν χρησιμοποιείτε. -αλληλέγγυους ανθρώπους.
Δήμος Πειραιά
ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ 44, 1ος όροφος (Πεζόδρομος μεταξύ Τσαμαδού & Καραολή) – Κέντρο Πειραιά
Παιδεία, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Τροφή
Η Κοινωνική Αλληλεγγύη Αγίας Βαρβάρας είναι μια δομή που δημιουργήθηκε πρόσφατα από πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου μας. Ο βασικός λόγος που μας οδήγησε σε αυτή την ενέργεια έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και κατ” επέκταση -και μάλλον πολύ περισσότερο- την πόλη μας.
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Κοινωνικό Δίκτυο Ιατρών & Φαρμακοποιών ευελπιστεί να παράσχει δωρεάν ιατρική φροντίδα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη και δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας.Το Αλληλέγγυο Κοινωνικό Φαρμακείο, από την άλλη, έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή φαρμάκων με σκοπό αυτά να δίνονται δωρεάν σε όσους τα χρειάζονται. Είναι κρίμα να στοιβάζονται στα ντουλάπια μας άχρηστα, ενώ δεν έχουν λήξει και παράλληλα να υπάρχουν συνάνθρωποί μας που τα έχουν ανάγκη.
Δήμος Ιλίου
Μανάκη 38 & Δαναών, Ίλιον
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων του, δημιούργησε ένα Κοινωνικό Δίκτυο Ιατρών. Σκοπός του είναι να προσπαθεί να προσφέρει χωρίς καμιά διάκριση δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας οι οποίες καθημερινά καταρρέουν (μακροχρόνια άνεργους, ανασφάλιστους, άπορους κ.λ.π). Πληροφορίες : Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 10π.μ- 12μ.μ και 6μ.μ-8μ.μ.
Δήμος Ζωγράφου
Ξηρογιάνη 15 & Λ. Παπάγου
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το κοινωνικό ιατρείο- φαρμακείο Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης» είναι μια συλλογικότητα εθελοντική, όπου όλοι συμμετέχουμε ισότιμα, αποφασίζουμε συλλογικά και δημοκρατικά, χωρίς εντολείς και υποτελείς. Δεν έχουμε καμία σχέση με ΜΚΟ, ούτε επιχορηγούμαστε. Οι λιγοστοί οικονομικοί μας πόροι, που διατίθενται για φάρμακα, θέλουμε (να) και προέρχονται από συνεισφορές συλλόγων, σωματείων, συμπολιτών μας και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Δήμος Λαρισαίων
Παπαναστασίου 117, Λάρισα
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Σκοπός του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Αθήνας, το οποίο θα λειτουργεί σε εντελώς εθελοντική βάση με συνέπεια και σταθερότητα, είναι η παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας υγείας σε ανασφάλιστους/ες πολίτες,
Δήμος Αθηναίων
Ικτίνου 2 και Κλεισθένους, (3ος όροφος)
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Καλούμε όλους τους πολίτες της Δράμας να στηρίξουν και να στελεχώσουν την προσπάθεια του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης γιατί πιστεύουμε πως η αλληλεγγύη είναι μια αμφίδρομη πράξη που αποδεικνύεται από το βαθμό συμμετοχής όλων μας.
Δήμος Δράμας
Αγίας Σοφίας 1 (Στην Τουλούμπα)
ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων (ΚΙΦΑΧ) παρέχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μόνο σε άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες.
Π.Ε. Χανίων
Πλ. Κολοκοτρώνη 10, Χανιά
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιονίας με την απ’ αριθμόν 156/2012 αποφάσισε την ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου για την παροχή πρωτοβάθμιας Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αναξιοπαθούντων ατόμων. Στο πλαίσιο αυτό θα παρέχεται πρωτοβάθμια Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ,φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , καθώς επίσης υπηρεσίες των προνοιακών δομών του Δήμου Παιονίας.
Δήμος Κιλκίς
Κέντρο νεότητας Γουμένισσας 18:00 - 20:00
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις αρχές Σεπτεμβρίου 2010, μια εβδομάδα μετά την εκδήλωση εγκαινίων του. Κεντρικός άξονας προσανατολισμού των δραστηριοτήτων του Κ.Ι.Φ είναι η παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Η συλλογή και διαχείριση των αχρησιμοποίητων οικιακών φαρμάκων, η απόσυρση των ληγμένων φαρμάκων μέσω σχετικού προγράμματος υπό την αιγίδα του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης και η συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις περιλαμβάνονται στους κύριους στόχους της λειτουργίας του Κ.Ι.Φ.
Δήμος Κιλκίς
Σπάρτης 13, Κιλκίς
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Η επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Χίου σε συνεργασία με εθελοντές Ιατρούς και τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου και την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Χίου και του Σ.Ε.Σ.ΝΟ.Χ. λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης προσφέροντας δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους ντόπιους και μετανάστες.
Π.Ε. Χίου
Εργατικού Κέντρου Χίου Μαρτύρων 2 Το ιατρείο λειτουργεί κάθε Πέμπτη 5.30-7.30 μμ
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, το Πανελλήνιο Σωματείο Έρευνας και Υποστήριξης ατόμων για την μείωσης της φτώχειας στην Ελλάδα «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου στην περιοχή της Αμαλιάδας. Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και κατοικούν μόνιμα ή προσωρινά στην περιοχή.
Δήμος Σαλαμίνας
Γ. Λουκά 36
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης προσφέρει πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους.
Π.Ε. Θεσσαλονίκης
2ο χλμ.. Οδού Θέρμης - Τριαδίου, Ανοικτό Γυμναστήριο Θέρμης
ΥΓΕΙΑ, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στεγάζεται ισόγειο του κτιρίου της πρώην Μαθητικής Εστίας (έναντι Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας), και αρχικά θα δέχεται ασθενείς, αποκλειστικά μέσω τηλεφωνικών ραντεβού.
Δήμος Ηγουμενίτσας
Στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου της πρώην μαθητικής Εστίας(έναντι Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας).
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Ένα ιατρείο που θα προσφέρει σε μόνιμη βάση, χωρίς καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους προσερχόμενους, πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους ανεξαιρέτως τους ανασφάλιστους και τους κοινωνικά αποκλεισμένους, Έλληνες και μετανάστες, επιδιώκοντας και πιέζοντας την πολιτεία να εξασφαλίζει δωρεάν και την αναγκαία κατά περίπτωση, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη, νοσηλεία και αποκατάσταση.
Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Αισώπου 24 στο Βαρδάρη εργατικό κέντρο Θεσ/κης - εργατική εστία
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Ιατρική φροντίδα χωρίς οικονομική επιβάρυνση σε ανασφάλιστους έλληνες και αλλοδαπούς. Δημιουργήθηκε και λειτουργεί από εθελοντές γιατρούς και πολίτες της Κορίνθου ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κρατική δομή.
Δήμος Κορινθίων
Αδειμάντου 83 (πρώην ΤΕΔΚ)
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Δήμος Χαλανδρίου
Το Κ.Ι.Α. Χαλανδρίου στεγάζεται στο χώρο του Σ.Κ.Ε.Π.Ι. Χαλανδρίου, Αισχύλου 28 - απέναντι από τη Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου.
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Tο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο με έδρα τον Βύρωνα είναι έργο μιας πρωτοβουλίας, που εκφράζει μια μεγάλη συμμαχία πολιτών, γιατρών και φαρμακοποιών, όχι μόνο του Βύρωνα αλλά και των άλλων όμορων Δήμων.
Δήμος Βύρωνα
Ελλησπόντου 12 
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Δήμος Πύργου
Στεγάζεται στο κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ, πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) (ΔΕ & ΤΕ 16:00-18:00)
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Το κοινωνικό ιατρείο, φαρμακείο και οδοντιατρείο στεγάζεται στο Δημαρχείο, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και οι δικαιούχοι θα επισκέπτονται τους γιατρούς κατόπιν ραντεβού, για να αποφεύγονται οι «ουρές»
Δήμος Άργους-Μυκηνών
Δημαρχείο ΔΑΝΑΟΥ 3
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας, ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, ο δήμος Καλαμάτας, ο Φαρμακευτικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, καθώς και άλλοι κοινωνικοί φορείς αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου και κοινωνικού φαρμακείου, με εθελοντική συμμετοχή, για τη στήριξη αδυνάτων και ανασφάλιστων πολιτών.
Δήμος Καλαμάτας
Όπισθεν παλαιού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Κτίριο Νοσηλευτικής Σχολής Το ωράριο της γραμματείας του Ιατρείου Αλληλεγγύης Καλαμάτας είναι: Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00 – 13.00 Σάββατο: 10.00 – 14.00 Κυριακή: κλειστό Τηλέφωνο : 27210-89840 e-mail: dikalkalamata@gmail.com
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
Ήρθε η ώρα και για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στην Κομοτηνή! Στεγάζεται στο Πολυλειτουργικό κτίριο του Δήμου Κομοτηνής (σ.σ. στα γραφεία της Αντικαρκινικής) και θα προσφέρει ιατροφαρμακευτική φροντίδα και περίθαλψη, μόνο στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, ΔΩΡΕΑΝ.
Δήμος Κομοτηνής
πολυλειτουργικό κέντρο Κομοτηνής Μαρασλή και Πύργου γωνία 1 ( Δίπλα στο ξενοδοχείο Ανατόλια)
Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης
ο Κοινωνικό Ιατρείο είναι μια πράξη αντίστασης μέσα στο συνεχιζόμενο αγώνα για ζωή και αξιοπρέπεια. Οι φορείς που συμμετέχουν, οι εθελοντές του, έδιναν, δίνουν και θα δίνουν αγώνα ενάντια στην πολιτική των μνημονίων που μας φέρει στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης, που έχει κάνει την υγεία εμπόρευμα, που έχει διαλύσει το δωρεάν σύστημα περίθαλψης. Μέρες και Ώρες λειτουργίας Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα (18:00-20:00) Σάββατο πρωί (10:00-12:00)
Δήμος Πατρέων
Πλατεία Εργατικών Κατοικιών του νέου δρόμου

Σελίδες