Νότες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στο Βεάκειο

24/09/2015 - 12:45

πηγή: pireas2day.gr

Μια μουσική αναδρομή από το 1989 μέχρι σήμερα, με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Γιάννη Μηλιώκα απόλαυσαν, το βράδυ της Τετάρτης, στο Βεάκειο, δεκάδες Πειραιώτες - και όχι μόνο- που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αλληλεγγύης Πειραιά και παρακολούθησαν την ξεχωριστή συναυλία.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να ενισχυθεί η Αλληλεγγύη Πειραιά για να συνεχίσει να προσφέρει το έργο της.
Η Αλληλεγγύη Πειραιά ιδρύθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών επιβίωσης των άνεργων, άπορων και άστεγων συμπολιτών μας, θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης και για την ενίσχυση του έργου της προχωράει στην διοργάνωση της ξεχωριστής μουσικής βραδιάς.

Στο πρόγραμμα υπήρχαν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και  του Γιάννη Μηλιώκα: Μοναξιά μου όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το καλό μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό ροκ και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις. 

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συνάντησε το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που έδωσε το ρεύμα και μάλιστα… υψηλής τάσης, που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές!

Τη βραδιά άνοιξε  το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ  ΝΟΣΤΟΣ.