Πασχαλινό "Μαζί να τα Φάμε"

Sunday, 21 April, 2019 - 08:00

Την Κυριακή των Βαΐων μεγάλη πασχαλινή αγορά αλληλεγγύης στο 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο. Οι παραγωγοί του Μαζί να τα Φάμε θα είναι και πάλι εκεί με αγνά, ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές για να προετοιμάσετε το τραπέζι της Ανάστασης. Όταν δώσετε την παραγγελία σας, θυμηθείτε να προσθέσετε έστω ένα είδος για το καλάθι της αλληλεγγύης, εάν έχετε τη δυνατότητα. 

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

Ο κατάλογος της επόμενης διανομής έχει αναρτηθεί και οι παραγγελίες άνοιξαν. Για να κάνετε τις αγορές σας, δώστε την παραγγελία σας μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (19 Απριλίου), ώστε οι παραγωγοί μας να μπορούν να υπολογίσουν σωστά τις ποσότητες των προϊόντων που θα φέρουν μαζί τους. Όλα τα είδη που βλέπετε στους πάγκους είναι παραγγελίες και δεν υποχρεούνται οι παραγωγοί να σας εξυπηρετήσουν χωρίς παραγγελία.

Το σημαντικότερο για εμάς όμως είναι ότι από τις παραγγελίες υπολογίζουμε την ποσότητα των προϊόντων που πάνε στο καλάθι της αλληλεγγύης από κάθε παραγωγό. Η προσφορά σας είναι δηλαδή διπλή: μία με τα είδη που προσφέρετε από το υστέρημά σας και μία από τα είδη που αγοράζετε, εφόσον έχετε δώσει παραγγελία από πριν.

Βοηθήστε μας να γεμίσουμε ξανά το καλάθι της αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, προσφέροντας και 120 μεγάλες τσάντες αγάπης για το Πάσχα. 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Την Κυριακή λοιπόν, στις 21 Απριλίου από τις 8 το πρωί σας περιμένουμε με ό.τι θα χρειαστείτε: πασχαλιάτικες κουλούρες, φρεσκότατα αυγά, βραβευμένα τυριά, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Δούκα, όσπρια και για πρώτη φορά βιολογικές ντομάτες και πιπεριές από την Κρήτη, πορτοκάλια, μήλα, ξηρούς καρπούς, μέλι, ζυμαρικά, αλεύρι για να φτιάξετε τα χειροποίητα τσουρέκια και κουλουράκια σας, φυσικά πατάτες, λαχταριστές πίτες, υπέροχες σάλτσες ντομάτας, υπέροχα λικεράκια, εκλεκτά κρασιά, μπύρες, και τσίπουρο. 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων των παραγωγών μας, που προσφέρουν τις πιο καλές τιμές στην αγορά. Ακόμη πιο περήφανοι είμαστε όμως για την συνεπή και ενθουσιώδη υποστήριξη που προσφέρετε αδιαλείπτως για πάνω από 6 χρόνια σε μια προσπάθεια που σκοπό έχει την ενίσχυση της αλυσίδας αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται αγνά και ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές αλλά πρωτίστως, των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα.
 
Το καλάθι της αλληλεγγύης του Μαζί να τα Φάμε γεμίζει κάθε φορά μεγάλες τσάντες με τρόφιμα για πάνω από 100 οικογένειες, ανέργους και ηλικιωμένους στο Χαλάνδρι. Εσείς φροντίζετε να μην τους λείπει τίποτα και πράγματι μέχρι τώρα, οι υπερφορτωμένες τσάντες τους έχουν πάντα όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια: από τυριά, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, λουκάνικα, παξιμάδια και αλεύρι, μέχρι ταχίνι, μέλι, μαρμελάδες, γλυκά κουλουράκια και φρούτα.
 
Γι' αυτό, για μία ακόμη φορά σας καλούμε όλους, να βάζετε στην παραγγελία σας έστω και ένα είδος για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά από την κρίση. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία. Μην παραμελήσετε λοιπόν να δώσετε και αυτή τη φορά την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο blog του Μαζί να τα Φάμε όπως είπαμε: το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να γεμίσουμε ένα ακόμη καλάθι αλληλεγγύης για να είναι το βράδυ της Ανάστασης γεμάτο αγάπη για όλους.

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε

Υ.Γ. Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:15 θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι παραγγελίες που θα έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.
 

Τρόποι παραγγελίας

Ηλεκτρονικές παραγγελίες

Για να δείτε τον τιμοκατάλογο των προϊόντων
και να παραγγείλετε τα είδη που επιθυμείτε
επισκεφτείτε το blog του Μαζί να τα Φάμε: 

http://mazinatafame.blogspot.gr/

Για να κάνετε την παραγγελία σας απευθείας,
πατήστε εδώ  το αργότερο μέχρι την
Παρασκευή 19 Απριλίου

 
Προσοχή: οι αγορές εκτός παραγγελίας προκαλούν
προβλήματα στη σωστή οργάνωσή μας.
Βοηθήστε μας βάζοντας την παραγγελία σας εγκαίρως.
 

Τηλεφωνικές παραγγελίες*

*Αστική χρέωση ισχύει για όλα τα νούμερα

 

09:00 - 13:00 
215 5303429, 2106851450, 
2106846912, 210 6847654
 
13:00 - 17:00 
2155303429, 2106017050
2106717990
 
17:00-20:00
2155303429, 2106819017,
2106897472, 2114109601

Κανείς δεν μένει μόνος του στην κρίση

Ενισχύστε το καλάθι της αλληλεγγύης με βιβλία και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους αλλά και με φάρμακα, εφόσον βεβαίως δεν έχουν λήξει. 

 

Είσοδος από Πεντέλης για αυτοκίνητα 

Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε σε άνετο χώρο με είσοδο από Πεντέλης 90. Η είσοδος στη διανομή για όσους έρθουν πεζή, είναι από Αχαΐας. 
 

Εναρμόνιση με Ευρωπαϊκό Κανονισμό 

Για να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις για τις διανομές μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας. Πατήστε το link: GDPR

 

CONTACT INFORMATION

Πεντέλης 90 & Αχαΐας, Χαλάνδρι
Δήμος Χαλανδρίου