1 Δεκεμβρίου: Διπλό καλάθι αλληλεγγύης στο τελευταίο Μαζί να τα Φάμε του 2019 στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου!

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου, 2019 - 09:00 ως 13:30

1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019  

9.00 - 13.30

2o ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 90 & ΑΧΑΪΑΣ / ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

 

Την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου που συμπίπτει με την πρώτη μέρα του μήνα, το Μαζί να τα Φάμε μεγαλώνει την αγκαλιά του γεμίζοντας διπλό καλάθι αλληλεγγύης: ένα για τις περίπου 120 οικογένειες που δοκιμάζονται από την κρίση στο Χαλάνδρι και ένα για τους πρόσφυγες στο Λαύριο. Η εκστρατεία αγάπης ενόψει και των Χριστουγέννων γίνεται για να εκφράσουμε εμπράκτως την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας σε κάθε συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Επειδή όπως ξέρετε το Μαζί να τα Φάμε γίνεται πλέον ελεύθερα (χωρίς προ-παραγγελίες) σταθερά την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε εγκαίρως πως τον Ιανουάριο δεν θα γίνει διανομή και θα πρέπει να υπολογίσετε τις προμήθειές σας ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου που θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι, έπειτα από το σύντομο διάλειμμα.

Όπως σε κάθε τελευταία διανομή του έτους, το Μαζί να τα Φάμε εμπλουτίζει τα προϊόντα του με ό,τι χρειάζεται το τραπέζι των γιορτών: μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ρόδια, σύκα, μέλια, καρύδια, κάστανα, πατάτες, ρύζι, σπέσιαλ τυριά και φυσικά κρασιά και ελαιόλαδο... Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων μας και προγραμματίστε τις αγορές σας, στις γνώριμες χαμηλές τιμές που εγγυώνται οι προσεκτικά επιλεγμένοι μικροί παραγωγοί μας. 

Όπως πάντα, οι εθελοντές θα σας υποδεχόμαστε κοντά στην είσοδο με καλή διάθεση, κεράσματα και μουσική. Εκεί θα είναι τα δύο καλάθια αλληλεγγύης που ελπίζουμε να γεμίσετε και πάλι με τις γενναιόδωρες προσφορές σας. Εννοείται, ότι όπως πάντα συγκεντρώνουμε και φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου και θα έχουμε πάλι μαζί μας τον πωλητή με το περιοδικό των Αστέγων "Σχεδία" που δεν έχει λείψει από καμία από τις διανομές μας!

7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Αφού με τη διανομή αυτή μπήκαμε και τυπικώς στον όγδοο χρόνο λειτουργίας αυτής της εθελοντικής πρωτοβουλίας αξίζει να επαναλάβουμε συνοπτικά τι ακριβώς κάνουμε:

Μέσα από αυτές τις διανομές που στηρίζουν κυρίως μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων, φέρνουμε στους πολίτες του Χαλανδρίου αγνά, ποιοτικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές και, το σημαντικότερο, γεμίζουμε το καλάθι της αλληλεγγύης. Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται στο καλάθι αλληλεγγύης κάθε διανομής, μοιράζονται σε μεγάλες τσάντες με τρόφιμα που διανέμονται σε πάνω από 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη. Είναι μια μικρή προσφορά που όμως έχει μεγάλη αξία για άνεργους, ηλικιωμένους, άπορους, πολύτεκνους και γενικά συμπολίτες μας κάθε ηλικίας που χρειάζονται περιστασιακά λίγη υποστήριξη. Φέτος για μία ακόμη φορά αφιερώνουμε μία διανομή στους πρόσφυγες, που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα και τα σπίτια τους απελπισμένοι και καταδιωκόμενοι. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, μα με τη σκέψη πως έστω και η πιο μικρή προσφορά έχει αξία συνεχίζουμε με την πολύτιμη υποστήριξή σας να προωθούμε την αλληλεγγύη έναντι της αδιαφορίας και της μισαλλοδοξίας.

Φυσικά, ποτέ δεν ξεχνάμε βεβαίως, ότι είστε εσείς πίσω από τις τσάντες αγάπης και αλληλεγγύης που μοιράζει το Μαζί να τα Φάμε τόσα χρόνια και σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε αυτήν την πρωτοβουλία εθελοντών και παραγωγών στο Χαλάνδρι, τουλάχιστον για όσο καιρό υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που χρειάζονται την αλληλεγγύη μας στις δύσκολες στιγμές τους.

Δείτε λοιπόν τον τιμοκατάλογο που κυκλοφόρησε για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά την Κυριακή!

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε


ΥΓ Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε σε άνετο χώρο με είσοδο από Πεντέλης 90. Η είσοδος για όσους έρθετε πεζή, είναι από Αχαΐας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ | ΠΕΝΤΕΛΗΣ 90 & ΑΧΑΪΑΣ
Δήμος Χαλανδρίου
Επισυναπτομενα Αρχεια: