61ο ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ | Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 | 9:00-13:30

Κυριακή, 8 Μαρτίου, 2020 - 09:00 ως 13:30

Μαζί και τον Μάρτιο!

61ο ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ | Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 |  9:00-13:30
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ | ΠΕΝΤΕΛΗΣ 90 & ΑΧΑΪΑΣ


Κατ' εξαίρεση λόγω τριημέρου Καθαράς Δευτέρας, μεταφέραμε το ραντεβού μας για να τα Φάμε Μαζί, στη δεύτερη Κυριακή και θα είμαστε στις 8 Μαρτίου στο φιλόξενο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου / Λυκείου Χαλανδρίου με τα γνωστά ποιοτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές από τους αγαπημένους σας παραγωγούς. 

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Ξέρουμε ότι έχετε τους αγαπημένους παραγωγούς σας, και σπανίως τους αλλάζουμε αλλά αυτή τη φορά κάναμε μερικές αλλαγές ανανέωσης: στα παξιμάδια και τα λουκάνικα, ενώ προστίθενται και μερικοί νέοι παραγωγοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε χώρο σε μερικούς πρόσφυγες και αλληλέγγυους που έφτιαξαν τα "Χωράφια της Αλληλεγγύης" και θα φέρουν τα προϊόντα τους για πρώτη φορά στο Μαζί να τα Φάμε. Στις νέες αφίξεις περιλαμβάνονται: μια σειρά ιδιαίτερων προϊόντων από αρώνια και λωτούς, υπέροχες παραδοσιακές δίπλες και υπέροχα χειροποίητα σαπουνάκια από αγνά φυσικά υλικά,
Φυσικά, θα βρείτε κλασικά τα τυριά, το ελαιόλαδο και τις ελιές, τα μέλια και τα κρασιά μας, τις πίτες, τους απίθανους ξηρούς καρπούς, τα ξερά σύκα, τα λουκουμάκια και τους χαλβάδες, τα κουλουράκια και το αλεύρι, το ρύζι, τα όσπρια και τα ζυμαρικά, τα μήλα και τα βιολογικά πορτοκάλια, τις σάλτσες ντομάτας και τους καφέδες, τα απορρυπαντικά και χαρτικά είδη. Δείτε πόσο χαμηλές είναι οι τιμές μας, επειδή οι παραγωγοί μας έρχονται οι ίδιοι και πουλάνε απευθείας ώστε να ενισχύσουν το καλάθι αλληλεγγύης και προγραμματίστε τις αγορές σας.
Όσοι μπορείτε, μην αμελήσετε να αγοράσετε κάτι για το καλάθι αλληλεγγύης -ο σκοπός είναι να τα τρώμε μαζί γιατί όλα είναι καλύτερα όταν τα κάνουμε μαζί! 

Όπως πάντα, οι εθελοντές θα σας περιμένουμε κοντά στην είσοδο με καλή διάθεση, κεράσματα και μουσική για να σας καλωσορίσουμε. Εκεί θα είναι ο Αργύρης με το περιοδικό των αστέγων, "ΣΧΕΔΙΑ", το καλάθι αλληλεγγύης που γεμίζετε με τις προσφορές σας, αλλά και τα βιβλία για την πρωτοβουλία "Μαζί θα Διαβάσουμε"! ΓΙ' αυτό όσοι έχετε βιβλία που θέλετε να ανταλλάξετε ή να προσφέρετε, μπορείτε να τα αφήσετε στη γραμματεία. Αν θέλετε κάποιο από τα βιβλία που θα αφήσουν συμπολίτες μας, μπορείτε να προσφέρετε είτε κάποιο βιβλίο δικό σας είτε κάποιο τρόφιμο για το καλάθι της αλληλεγγύης. 

8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Μπήκαμε για τα καλά στον όγδοο χρόνο λειτουργίας της εθελοντικής πρωτοβουλίας μας και επαναλαμβάνουμε συνοπτικά τι ακριβώς κάνουμε, γιατί αυτό διαφοροποιεί το Μαζί να τα Φάμε από ένα απλό παζάρι τροφίμων:

Μέσα από τις διανομές μας το Μαζί να Τα Φάμε στηρίζει κυρίως μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων, φέρνει στους πολίτες του Χαλανδρίου αγνά, ποιοτικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές και, το σημαντικότερο, γεμίζει το καλάθι της αλληλεγγύης. Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται στο καλάθι αλληλεγγύης κάθε διανομής, μοιράζονται σε μεγάλες τσάντες με τρόφιμα που διανέμονται σε πάνω από 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη. Είναι μια μικρή προσφορά που όμως έχει μεγάλη αξία για άνεργους, ηλικιωμένους, άπορους και συμπολίτες μας κάθε ηλικίας που χρειάζονται λίγη στήριξη.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι εσείς είστε πίσω από αυτές τις τσάντες αυτά τα 8 χρόνια και 
σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε αυτήν την πρωτοβουλία εθελοντών, τουλάχιστον για όσο καιρό υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που χρειάζονται υποστήριξη και αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές τους.

Δείτε λοιπόν τον τιμοκατάλογο που κυκλοφόρησε για να κάνετε τον προγραμματισμό σας, και σας περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά την Κυριακή!

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 90 & ΑΧΑΪΑΣ Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Ηλεκτρονικά Για να δείτε τον τιμοκατάλογο των προϊόντων και να παραγγείλετε τα είδη που επιθυμείτε επισκεφτείτε το blog του Μαζί να τα Φάμε: http://mazinatafame.blogspot.gr/ Για να μας στείλετε μήνυμα μπορείτε είτε να μας γράψετε στο email: mazinatafame@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/mazinatafame Τηλεφωνικά 10:00 - 13:00 210 6717990, 210 6851450 17:00 - 20:00 215 5303429, 210 6851450