Έκθεση "ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ" στο Μετρό του Συντάγματος (15-18/5)

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2019 - 09:00 ως Σάββατο, 18 Μαΐου, 2019 - 21:00

Ο Σύλλογος Εικαστικοί Καλλιτέχνες Χειροτέχνες «ΑΘΗΝΑ ΕΡΓΑΝΗ», διοργανώνει την έκθεση «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ», με φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Α.Λ.Ο). Η έκθεση ξεκινά την Τετάρτη 15 Μάη κι ολοκληρώνεται το Σάββατο 18 Μάη 2019, με ώρες λειτουργίας, καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 9:30μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό του Συντάγματος.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη και η προβολή, καλλιτεχνικών, παραδοσιακών και πολιτιστικών στοιχείων μέσα από φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο).

H «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» θα προβάλει το πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι και θα ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για το ρόλο του πολιτισμού μέσα από την έννοια της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Στην έκθεση θα υπάρχουν εικαστικές δημιουργίες, χειροποίητα κοσμήματα, χρηστικά καλλιτεχνήματα, παραδοσιακά προϊόντα, καινοτόμες ιδέες.

Κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης θα διεξαχθούν ενημερωτικές συζητήσεις για την Κοινωνική Οικονομία, παρουσιάσεις με τις δραστηριότητες των εκθετών και σεμινάρια για διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Η διάθεση του χώρου πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού Σύνταγμα αποτελεί ευγενική προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την διενέργεια της έκθεσης.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αίθουσα Μετρό Συντάγματος
Δήμος Αθηναίων