Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων: Αγορά αλληλεγγύης χωρίς μεσάζοντες (08/12)

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 - 09:00 ως 14:00
Σας προσκαλούμε στην Αγορά Αλληλεγγύης Χωρίς Μεσάζοντες που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Δρακόπουλου, την Κυριακή 8/12/2019, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.
Φτάσαμε αισίως στο 30ο Χωρίς Μεσάζοντες που διοργανώνει η Κίνηση Αλληλέγγύης Πατησίων, με δυσκολίες και αντιξοότητεςπου ξεπεράσαμε χάρις στην επιμονή μας, τον αγώνα μας και τις προσπαθειές μας, αλλά και χάρις στην δική σας συμπαράσταση όποτε αυτό ήταν αναγκαίο.
Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, και συνεχίζουμε σταθερά, να στηρίζουμε 35 οικογένειες στη γειτονιά μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα που από την μεριά τους μας προσφέρουν οι παραγωγοί που συμμετέχουν στις Αγορές Αλληλεγγύης.
Ακόμα κάθε 2η Κυριακή μαγειρεύουμε μαζί με την Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος στα Πατήσια και μοοιράζουμε 150 μερίδες φαγητού σε ανθρώπου που το έχουν ανάγκη, χωρίς διακρίσεις.
Παράλληλα κάθε φορά συγκεντρώνουμε φάρμακα και ρουχα όπως αναλυτικά αναφέρουμε στα εντυπά μας για άλλες δομές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Σας περιμένουμε λοιπόν και αυτή την Κυριακή στο Πάρκο Δρακόπουλου, εκεί θα βρείτε και το ημερολόγιο του Συλλόγου μας που έφτιαξε η φωτογραφική μας ομάδα.
Χρειαζόμαστε την στήριξη σας για να συνεχίσουμε.
Ευχαριστούμε
Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πατησίων 356-358
Δήμος Αθηναίων