Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων: Αγορά αλληλεγγύης χωρίς μεσάζοντες (3/3)

Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2019 - 14:00

Είμαστε ένας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φιλανθρωπικός σύλλογος με την επωνυμία Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων, που στηρίζεται στην αλληλέγγυα και εθελοντική προσφορά των μελών του.

Διοργανώνουμε την Μοναδική Διανομή Τροφίμων «Χωρίς Μεσάζοντες» με την άδεια του Δήμου της Αθήνας, σύμφωνα με τον Ν.4497/2017, στην περιοχή των Πατησίων (της 5 ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας), στο Πάρκο Δρακόπουλου, Πατησίων 356-358, από το 2013. Στόχος μας είναι η στήριξη μικρών παραγωγών που δεν έχουν πρόσβαση στην αγορά, αλλά και η συγκέντρωση τροφίμων από τους παραγωγούς και τους καταναλωτές τα οποία τα μοιράζουμε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στην 5 η Δημοτική Κοινότητα.

Παράλληλα συγκεντρώνουμε φάρμακα και ιατρικό υλικό για το Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια και το Κοινωνικό Ιατρείο. Μαγειρεύουμε στο Πάρκο Δρακόπουλου κάθε 2 η Κυριακή και μοιράζουμε Δωρεάν φαγητό για όλους ως ομάδα της Κοινωνικής Κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος». Στα γραφεία μας, οδός Τσίλερ 59, διοργανώνουμε Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες Αγγλικών, Μελισσοκομίας και Φωτογραφίας.

Ο Σύλλογος μας, η Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων και η Αγορά Αλληλεγγύης "Χωρίς Μεσάζοντες" που διοργανώνουμε στο Πάρκο Δρακόπουλου, δεν έχουμε καμία σχέση με τα κερδοσκοπικά παζάρια που διοργανώνονται στα προαύλια των εκκλησιών, τα οποία λειτουργούν εκτός νομικού πλαισίου!

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ 5ου

Επικοινωνία-πληροφορίες:

kinisipatision@gmail.com - www.allilegiipatision.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

πάρκο Δρακόπουλου - Πατησίων 356-358, Αθηνα