Αλληλέγγυο Στέκι "Τo καπνισμένο τσουκάλι"

Στέκια
Παρουσιαση της δομης

Μία νέα δομή Αλληλεγγύης, με το συμβολικό όνομα «Το καπνισμένο τσουκάλι», ανέτειλε πρόσφατα, για να φωτίσει τον σκοτεινό ουρανό της ανέχειας.
Είναι μία νέα δομή που δημιουργήθηκε στην μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου και αλληλέγγυου αγωνιστή Γιώργου Κουμαριανού, που η προσφορά και οι κοινωνικοί του αγώνες αποτελούν -για όλους μας- αστείρευτη πηγή έμπνευσης.
Είναι μία νέα δομή, αλλά έχει πάντα τις ίδιες και αμετακίνητες αξίες.
Είναι μία νέα δομή, αλλά αποτελεί συνέχεια των αδιάλειπτων μαχητικών αγώνων και των αλληλέγγυων παραδόσεων που γεννήθηκαν στην κρίση.
Είναι μία νέα δομή, που όμως συναποτελούν τόσο παλαιοί όσο και νέοι αλληλέγγυοι εθελοντές.
«Το καπνισμένο τσουκάλι» βρίσκεται στο Χαϊδάρι, στεγάζεται στον «Ιστό» (στο κτήριο του παλαιού Δημαρχείου, Κουμουνδούρου 5, στον Προφήτη Ηλία) αλλά ο χάρτης της δράσης του δεν περιορίζεται, παρά μόνο από την ικανοποίηση των Ανθρώπινων αναγκών (Βιοποριστικών, Πνευματικών, Ψυχικών, Πολιτιστικών).
Συμμετέχοντας «Στο καπνισμένο τσουκάλι» διαθέτουμε τις μικρές μας δυνάμεις για την επούλωση των πληγών του κάθε συν-Ανθρώπου, που –εντέλει- είναι η πιο παλιά και αποτελεσματική διαδικασία αυτοΐασης.
«Στο καπνισμένο τσουκάλι» συμμετέχει καθεμιά και καθένας που πραγματώνεται μέσω της Αλληλέγγυας συνεισφοράς, ανεξαρτήτως Φύλου, Ηλικίας, Εθνικότητας, Δόγματος και Θρησκείας, ενώ ορθώνουμε αδιαπέραστο φράγμα σε κάθε μορφή ρατσισμού και φασισμού.
«Το καπνισμένο τσουκάλι» συνεργάζεται αρμονικά και στενά με κάθε άλλη Αλληλέγγυα δομή, με κάθε Κρατικό ή Ιδιωτικό φορέα, με κάθε Νομικό ή Φυσικό πρόσωπο, που χωρίς προαπαιτούμενα ή ιδιοτελείς στοχεύσεις επιθυμούν και μπορούν να συνδράμουν τους σκοπούς και το έργο μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κουμουνδούρου 5
Δήμος Χαϊδαρίου
Υλικά