Καραβάνι Αλληλεγγύης "Το Μελίσσι"

Τροφή, ΥΓΕΙΑ
Παρουσιαση της δομης

Είµαστε κάτοικοι της ΑΘΗΝΑΣ, υγειονοµικοί, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, άνεργοι, νέοι και µεγαλύτεροι, απλοί ευαίσθητοι άνθρωποι.

Στόχος µας είναι να σταθούµε αλληλέγγυοι στον κόσµο που πλήττεται άµεσα και όχι να υποκαταστήσουµε υπάρχουσες δηµόσιες δοµές, όπως νοσοκοµεία, σχολεία κτλ. Θέλουµε να λειτουργήσουµε µαζί και δίπλα µε τους πολίτες, διεκδικώντας κατακτήσεις της Ευρώπης και της χώρας µας εδώ και έναν αιώνα, τη δηµόσια και καθολική παροχή κοινωνικών υπηρεσιών. Στόχος είναι η -άµεση στήριξη των θυµάτων της λιτότητας και της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η οικονοµική κρίση που µαστίζει την Ευρώπη και την χώρα µας, αλλά και οι αλλεπάλληλες πολιτικές «θεραπείες-σοκ» που εφαρµόστηκαν, έχουν οδηγήσει σε κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση. Εκατοµµύρια συµπολίτες µας είναι άνεργοι και οι πιο πολλοί µακροχρόνια. Χιλιάδες ασθενείς βρίσκονται χωρίς πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Χιλιάδες µαγαζιά έκλεισαν. Χιλιάδες υπερχρεωµένοι δανειολήπτες αγωνιούν καθηµερινά για το σπίτι τους. Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας χωρίς θέρµανση, ρούχα, φάρµακα και φαγητό!

Συλλογή τροφίµων (ελαιόλαδο, όσπρια, ζυµαρικά, ρύζι, ζάχαρη, καφέ/τσάι, γάλα εΒαπορέ, Βρεφικά και παιδικά γάλατα, σαµπουάν µαλλιών, σώµατος και χαρτί υγείας) / φαρµάκων/ρούχων θα πραγµατοποιείται στο χώρο που στεγάζει τις δράσεις µας Κεδρηνού 57 κάθε Τρίτη και Πέµπτη 16:30 - 20:00 και Σάββατο 9:00 -15:00.

Επικοινωνία µε τον συντονιστή της δοµής
Χασάπη Δηµήτρη, Τηλ.: 6932 195 370

www.karavanimelissi.euίnfο@karaνanίmelίssί.eu 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κεδρηνού 57, Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Υλικά