Παρουσίαση και κάλεσμα για υποστήριξη από Fat Cut Upcycling

09/02/2015 - 12:00

Εργάζόμαστε ασταμάτητα εδώ και 4 μήνες για να ολοκληρώσουμε το νέο μας αυτο-οργανωμένο υπερ-εγχείρημα: το Κάδο Παραντίσο, εναν πρωτοποριακό, ανακυκλωμένο, upcycled, παιδότοπο για μικρούς και μεγάλους. Οραματιζόμαστε εναν πολύχρωμο χώρο, γεμάτο παιχνίδια και κατασκευές που βασίζονται στο upcycling, φτιαγμένα με προσοχή και φαντασία από την ομάδα μας. Το upcycling με λίγα λόγια είναι η δημιουργική ανακύκλωση "άχρηστων αντικειμένων" προς όφελος του περιβάλλοντος και της δημιουργικότητας.

Ο Φεβρουάριος μας βρίσκει λίγο πρίν την ολοκλήρωση των κατασκευών στον χώρο μας, τον οποίο ενοικιάζουμε σε μια μεγάλη και ευρύχωρη αποθήκη 250τμ στην οδό Εριγόνης 3, στα Κατω Πετράλωνα. Θελουμε να εγκαινιάσουμε τον χώρο το συντομότερο δυνατόν και για αυτό ζητάμε την αλληλέγγυα υποστήριξή σας.

Δημιουργήσαμε μια σελίδα παρουσίασης του εγχειρήματός μας στο Indiegogo, την οποία σας καλούμε να δείτε, να στηρίξετε έμπρακτα μέσω του crowdfunding και να διαδώσετε σαν σήματα καπνού σε όσους νομίζετε ότι ενδιαφέρονται. Θέλουμε το νέο αυτό να διαδωθεί mail με mail, facebook με facebook και να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Βασιζόμαστε πάνω σας, καθώς είστε οι μοναδικοί μας χορηγοί επικοινωνίας.Σας περιμένουμε στο ΚΑΔΟ ΠΑΡΑΝΤΙΣΟ για να γνωριστούμε καλύτερα, να συνεργαστούμε και να ανακαταλάβουμε την φαντασία και την ελευθερία που νομίζουν ότι μας έκλεψαν...

Βίντεο: 

Cado Paradiso Final gr