Το Σάββατο (4/4) η 5η διανομή τροφίμων της Αλληλεγγύης για Όλους για τις ανάγκες 25.000 ατόμων

04/04/2015 - 14:30

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» πραγματοποιεί την πρώτη της διανομή τροφίμων για το 2015 και την 5η απ’ το ξεκίνημα της λειτουργίας της, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στον χώρο της αποθήκης του ΚΤΕΟ στη Μάνδρα Αττικής.

Αυτή τη φορά, η «Αλληλεγγύη για Όλους» θα διανείμει συνολικά 64,5 τόνους τροφίμων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες 25.000 περίπου ατόμων που προστρέχουν σε 86 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης απ’ όλη την Αττική: συλλογικότητες, κοινωνικά παντοπωλεία, καθώς και κοινωνικά παντοπωλεία Δήμων (Νέας Ιωνίας, Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου).

Η διανομή των τροφίμων θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα. Θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή αλληλέγγυων και εθελοντών, ενώ παράλληλα δεν θα λείψει η καλή μουσική, το κρασί και το φαγητό!

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη διανομή τροφίμων απ’ την «Αλληλεγγύη για Όλους» στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης έγινε στον ίδιο χώρο στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ η επόμενη προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ξανά σε τρεις μήνες.

Τα τρόφιμα που θα διατεθούν κατά την 5η διανομή, το Σάββατο 4/4/15 είναι:

αλεύρι, ντοματάκια, φακή / ρεβίθια, γάλα εβαπορέ, λάδι, μακαρόνια, μήλα και ρύζι.

Σας περιμένουμε όλες και όλους γιατί... ένας άλλος δρόμος, αλληλεγγύης, συμμετοχής και αυτοοργάνωσης είναι εφικτός!